yani ne anlıyoruz çivi çiviyi sökerBeyler konuya güncelleme getireyim bizim arkadaş adamın anasına sövmeye devam etti adam geri çekti davayı raad. Konu troll fln değil anlık açıldı
Onun küfrü sadece kendisine zarar verir hocam böyle bir durumda karşınızdaki ne derse desin cevap vermeyin muteleyin sadece adamın küfürüne razı olmayın bu şekilde dinende normal şartlar altındada sorun çıkmaz.Arkadaşım oyun oynuyordu ve takımımızda ki bir adam Allah’a küfür etmeye başladı. Sonra benim arkadaşım da küfür etti adam dava etmek için avukatına mesaj attı konuşmayı da arkadaşıma attı. Oyun kayıtlarından adamın Allah’a küfür ettiğini bulsak dava düşer mi? Arkadaşım 18 yaşının altında bir çocuk. Çocuk allaha sövüyor arkadaşım da küfürle karşılık veriyor. Sonuç ne olur?
Arkadaşım küfüre takılmadı adam bizi trollüyor. Basede bekliyor yanıma fln geliyor dayanamadı sövdü oyundan sonra bir tur da instadan sövdü.Allah Kuran'da bana küfredenlere küfredin diye bir şey söylememiş ona günah iken arkadaşın neden sövdü?
eğer o bilgiler varsa zaten adam kaybeder deArkadaşım oyun oynuyordu ve takımımızda ki bir adam Allah’a küfür etmeye başladı. Sonra benim arkadaşım da küfür etti adam dava etmek için avukatına mesaj attı konuşmayı da arkadaşıma attı. Oyun kayıtlarından adamın Allah’a küfür ettiğini bulsak dava düşer mi? Arkadaşım 18 yaşının altında bir çocuk. Çocuk allaha sövüyor arkadaşım da küfürle karşılık veriyor. Sonuç ne olur?
Arkadaşım 15 yaşında Valorant oynuyor takımda ki adam da tahminimce 22-23 yaşlarında bir üni öğrencisi.eğer o bilgiler varsa zaten adam kaybeder de
söylüyorum 12 yaşında horul horul roblox oynayan bir velet değilse ben ne olam
Kanka ben raporladım zaten tickette attım da dava söz konusu olunca arkadaşım bi tık endişelendi.Report edip geç bana da dün geldi 3 Pre girmişler benim allaha sövdüğümü yazıyorlar report edin diye