Oyunda Küfüre Karşı Dava

Kormayın. Belki para cezası. O da küfür etmiş. Hangi oyun?

Allaha sövdüyse dini inançlara hakaretten o ceza alır genelde 10 ay veriyorlar. Siz şiddetli tahrikten yırtarsınız onun cezası da HAGB olur ( Hükmün açıklanmasının geriye bırakılması)
5 yıl içinde kasti başka suça karışırsa cezası onanır.

Arkadaşım oyun oynuyordu ve takımımızda ki bir adam Allah’a küfür etmeye başladı. Sonra benim arkadaşım da küfür etti adam dava etmek için avukatına mesaj attı konuşmayı da arkadaşıma attı. Oyun kayıtlarından adamın Allah’a küfür ettiğini bulsak dava düşer mi? Arkadaşım 18 yaşının altında bir çocuk. Çocuk allaha sövüyor arkadaşım da küfürle karşılık veriyor. Sonuç ne olur?
Onun küfrü sadece kendisine zarar verir hocam böyle bir durumda karşınızdaki ne derse desin cevap vermeyin muteleyin sadece adamın küfürüne razı olmayın bu şekilde dinende normal şartlar altındada sorun çıkmaz.

Allah Kuran'da bana küfredenlere küfredin diye bir şey söylememiş ona günah iken arkadaşın neden sövdü?

Allah Kuran'da bana küfredenlere küfredin diye bir şey söylememiş ona günah iken arkadaşın neden sövdü?
Arkadaşım küfüre takılmadı adam bizi trollüyor. Basede bekliyor yanıma fln geliyor dayanamadı sövdü oyundan sonra bir tur da instadan sövdü.

Arkadaşım oyun oynuyordu ve takımımızda ki bir adam Allah’a küfür etmeye başladı. Sonra benim arkadaşım da küfür etti adam dava etmek için avukatına mesaj attı konuşmayı da arkadaşıma attı. Oyun kayıtlarından adamın Allah’a küfür ettiğini bulsak dava düşer mi? Arkadaşım 18 yaşının altında bir çocuk. Çocuk allaha sövüyor arkadaşım da küfürle karşılık veriyor. Sonuç ne olur?
eğer o bilgiler varsa zaten adam kaybeder de
söylüyorum 12 yaşında horul horul roblox oynayan bir velet değilse ben ne olam

İsterse sövmedik bir şey bıraksın yine bir şey olmaz davaya kadar çıkmaz

Oyun ney? Oyun şirketiyle iletişime geç o maçın verilerini açar konuşmalarda vardır büyük ihtimalle

eğer o bilgiler varsa zaten adam kaybeder de
söylüyorum 12 yaşında horul horul roblox oynayan bir velet değilse ben ne olam
Arkadaşım 15 yaşında Valorant oynuyor takımda ki adam da tahminimce 22-23 yaşlarında bir üni öğrencisi.

Report edip geç bana da dün geldi 3 Pre girmişler benim allaha sövdüğümü yazıyorlar report edin diye :D

Report edip geç bana da dün geldi 3 Pre girmişler benim allaha sövdüğümü yazıyorlar report edin diye :D
Kanka ben raporladım zaten tickette attım da dava söz konusu olunca arkadaşım bi tık endişelendi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,608
Üyeler
186,912
Son üye
izzetcanguner
Geri