Bozulmayı kapatın.Valorant oynadıgımda aniden mouse u çevirince her şey bulanıklaşıyor hem görmem zorlaşıyor hem midem bulanıyor.HELPP
Bozulmayı kapatın.
Oyun içerisindeki her şeyi kapattım bütün ayarları en düşüğe aldım sorun düzelmediBozulmayı kapatın.
Alıntıyı görüntüle
Oyundan çıkıp geri girdiğiniz ayarlarınız duruyor muydu? Grafik ayarlarınız salt okunur modda olmayabilir.Oyun içerisindeki her şeyi kapattım bütün ayarları en düşüğe aldım sorun düzelmedi
DuruyorduOyundan çıkıp geri girdiğiniz ayarlarınız duruyor muydu?
pc yeni oldugundan bir tek valo yüklü diğerlerine bakmadımBaşka oyunlarda bu problemi yaşıyor musunuz?
Monitörünüz de yeni mi? Yeniyse önceki monitörünüzle arasında "Hertz" farkı var mı?pc yeni oldugundan bir tek valo yüklü diğerlerine bakmadım
önceden laptop kullanıyordum monitör de yeni.Hertz farkı laptopda 60 dı şuanki 240Monitörünüz de yeni mi? Önceki monitörünüzle arasında "Hertz" farkı var mı?
İçiniz rahat olsun, herhangi bir sorunla karşı karşıya değilsiniz. Sadece 60hz ve 240hz arasındaki geçişi deneyimliyorsunuz. İyi oyunlar, yakında alışacaksınızdır.önceden laptop kullanıyordum monitör de yeni.Hertz farkı laptopda 60 dı şuanki 240
Bu bulanıklık hiç bir türlü geçmeyecek mi yaniİçiniz rahat olsun, herhangi bir sorunla karşı karşıya değilsiniz. Sadece 60hz ve 240hz arasındaki geçişi deneyimliyorsunuz. İyi oyunlar, yakında alışacaksınızdır.