10 yıllık alışkanlığı değiştirmek her türlü zor tabii ama denemeye değer. Mouse padini beğenmezsen değiştirirsin yine acele etme mouse gelince bakarsın hocam.hocam 10 senedir ozone argno ocelote world kullanıyorum ben palm grip kullanıyorum mouseyi acaba ebat olarak tutuş olarak bu mouse bana uygun mudur lol cs gibi oyunlar gecikme süresi felan üzer mi son olarak herkes klasse pro önermiş bu mouse için bende şuan bu arkadaş var alalı 1 sene olmadı değiştirmeye gerek var mı https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-inca-imp-018-xxl-fiyati,445401835.html
teşekkür ederim şimdiden
Hocam aynı fiyata m4 müyoksa delux 800pro mu m4 4k değil normal modrli 2. El alıcaĝım hızlı cevaplarsanız sevinirim10 yıllık alışkanlığı değiştirmek her türlü zor tabii ama denemeye değer. Mouse padini beğenmezsen değiştirirsin yine acele etme mouse gelince bakarsın hocam.
Dareu A950 > Darmoshark M3 > Delux M800 ProHocam aynı fiyata m4 müyoksa delux 800pro mu m4 4k değil normal modrli 2. El alıcaĝım hızlı cevaplarsanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
A950 pro ya da bu ücunu siralasak ne yaparsiniz
Yok hocam yanlişikla yazdim m3ün 4 k olmayan versiyonunu yazmak istemiştim peki 2. El 900 liraya m3 4k olmayan normal versiyonu alınir mı acaba?Dareu A950 > Darmoshark M3 > Delux M800 Pro
m4 hangisiydi? Artık hepsi birbirine karıştı bi süre sonra bende ashduashd
dareu ile m3 arasında 150 tl fark var dareu için değer miDareu A950 > Darmoshark M3 > Delux M800 Pro
m4 hangisiydi? Artık hepsi birbirine karıştı bi süre sonra bende ashduashd
Dareu için değer 150lira fark. M3 1k için de 900 lira iyidir.Yok hocam yanlişikla yazdim m3ün 4 k olmayan versiyonunu yazmak istemiştim peki 2. El 900 liraya m3 4k olmayan normal versiyonu alınir mı acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
dareu ile m3 arasında 150 TL fark var dareu için değer mi
Delux M800 ULTRA modelini öneriyorum hocam Pro modelini alma MCU ile ilgili gecikmeler söz konusu. AJ139 denemediğim için bir yorum yapmam doğru olmaz.Hocam Ajazz AJ139 ile arasında çok kaldım bu farenin, siz hangisini önerirsiniz?
Elimde bulunan fareme alıcı çıkınca bütçem biraz daha arttı o nedenle direkt M800 Ultra'ya yöneldim, teşekkür ederim.Delux M800 ULTRA modelini öneriyorum hocam Pro modelini alma MCU ile ilgili gecikmeler söz konusu. AJ139 denemediğim için bir yorum yapmam doğru olmaz.