Neler Yeni

Oyunda sesli olarak küfür yedim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Madem küfür ediyor, yahut oyununu sabote ediyor. Mutele gitsin. Yani o şimdi sana ana.... Deyince senin anneni şey etmiş olmuyor. Ya da or..... Çocuğu dediğinde sen or..... Çocuğu olmuyorsun. Kendi kendine küfür ediyor. Bana da denk geldi, muteledim zaten duo ya da 3 4 lü giriyoruz. İllaha info alacak adamım oluyor.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Elimde kayıt var ben argo dahi konuşmadım o ise sesli olarak bana yüzlerce küfür etti ne yapabilirim? Oyuna şikayet edeceğim konuşma banı yesin. Başka ne yapabilirim? Oyun nicki var elimde.
Abartmayın oyunda herkes birbirine illaki ediyor bende bazen ediyorum bazen yasiyorum. İyi bişey değil fakat şikayet ederseniz sizi takmazlar herkes şikayet etseydi şu an ülkede mahkemeler iflas etmişti

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Neyi abartmayayım?
Oyun adi üstünde oyun ben rainbow oynuyorum günde 2 3 tane küfür ediyodur yabanci birisi mute atip geçiyorum eskiden bana edene bende ediyordum artik sıktı ya oyundan çik yada mutele

Besim Tibuk

80+ Gold
Abartmayın oyunda herkes birbirine illaki ediyor bende bazen ediyorum bazen yasiyorum. İyi bişey değil fakat şikayet ederseniz sizi takmazlar herkes şikayet etseydi şu an ülkede mahkemeler iflas etmişti
Mahkeme'ye vereceğim demedim ki? Ailesine ulaşmak istiyorum.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

Besim Tibuk

80+ Gold
Neyse sakinleşip tekrar düşüneceğim teşekkür ederim hepinize iyi akşamlar.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Mahkeme'ye vereceğim demedim ki? Ailesine ulaşmak istiyorum.
Baya kişi mahkeme fln demişde benim 200 tl param çalindi şikayette bulundum takan bile olmadi oyunda olan birşeyden sonuca varamazsin son olarak oyun sana o kişinin bilgilerini vermez anca mahkeme karariyla ki mahkeme bile seni takmaz mutele geç

Besim Tibuk

80+ Gold
Baya kişi mahkeme fln demişde benim 200 TL param çalindi şikayette bulundum takan bile olmadi oyunda olan birşeyden sonuca varamazsin son olarak oyun sana o kişinin bilgilerini vermez anca mahkeme karariyla ki mahkeme bile seni takmaz mutele geç
Tamamdır tekrar teşekkürler oyunda ark isteği attım 1v1 gelsin de ifadesini alalım bey efendinin tabi kabul eder ise hala cevap vermedi isteğe.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Habersiz ses kaydı almakta kişinin gizlilik haklarını ihlal eden bir durumdur en fazla karşılıklı dava açarsın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom