Yardım Oyundayken alt tab yapınca kasıyor

Reaksiyon skoru
135
Alttaki sistemi kullanıyorum, oyun oynarken alt tabdan chromea geçtiğim zaman aralıklarla kasılmalar donmalar yaşıyorum, bazen de pc reset atıyor bunu nedeni nedir nasıl çözebilirim

Bu yüksek ihtimal yazılımsal bir sorun ama çok kasmıyor yalpalama gibi birşeyse bence sorun bile değil , tavsiyem driverları güncelleyin ve oyun oynarken arka planda çok uygulama çalıştırmayın.

Bu yüksek ihtimal yazılımsal bir sorun ama çok kasmıyor yalpalama gibi birşeyse bence sorun bile değil , tavsiyem driverları güncelleyin ve oyun oynarken arka planda çok uygulama çalıştırmayın.
driverlar güncel, arkada hiçbir şey calısmıyor sadece chrome acıyorum ama aralıklarla anlık takılmalar yapıyor, arada bir de resetliyor kendini. Hatta oyun acık degilken sadece chrome ve spotify arası geçiş yaptıgımda bile uzun süreli kasma oluyor

driverlar güncel, arkada hiçbir şey calısmıyor sadece chrome acıyorum ama aralıklarla anlık takılmalar yapıyor, arada bir de resetliyor kendini. Hatta oyun acık degilken sadece chrome ve spotify arası geçiş yaptıgımda bile uzun süreli kasma oluyor
herhangi bir virüs olma olasılığı var mı hocam görev yönetcisini fln kontrol et bilmediğin bir uygulama çalışıyor mu diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,151
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri