Valorant Vanguard'dan kaynaklı hata vermiş. Kaldırıp tekrardan kur hocam. ThrottleStop'u da kaldır hocam. Sanal bir ethernet sürücüsü kurmuşsun. Hangi programdan kaynaklı olduğunu anlamadım. Onu da kaldır. Aygıt yöneticisinde ünlemli bir aygıt var mı bakar mısın?Valorant oynarken bilgisayar kapandı ve açtığımda mavi ekran geldi. Minidump dosyasının linkini ekledim, sebebi hakkında bilgilendirebilecek olursa çok sevinirim.
Dropbox
www.dropbox.com
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Sanal ethernet sürücülerini kaldırdım. ThrottleStop'u laptop çok ısındığı için kullanıyordum, hiç mi kullanmayayım?Valorant Vanguard'dan kaynaklı hata vermiş. Kaldırıp tekrardan kur hocam. ThrottleStop'u da kaldır hocam. Sanal bir ethernet sürücüsü kurmuşsun. Hangi programdan kaynaklı olduğunu anlamadım. Onu da kaldır. Aygıt yöneticisinde ünlemli bir aygıt var mı bakar mısın?
BIOS güncellemeni de yap hocam. https://www.dell.com/support/home/e...g/0-TkcwdWIzaEVLSXhSVkdZNFdwMG8vUT090/drivers
ThrottleStopta hata ayrıntılarında vardı hocam. 1 hafta bak bakalım sorun olacak mı? Bu dediklerimin hepsini yap bakalım. 1 hafta sorun yaşamazsan geri yüklersin.Cevabınız için teşekkür ediyorum. Sanal ethernet sürücülerini kaldırdım. ThrottleStop'u laptop çok ısındığı için kullanıyordum, hiç mi kullanmayayım?
Aygıt yöneticisi temiz görünüyor:
Alıntıyı görüntüle