Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyunfor güvenilir mi? Nasıl oluyor? Şaşırtıcı!

yamuk

80+
Selam arkadaşlar, sonunda maaşımı aldım ve steam hesabıma heves ettiğim uygun fiyatları oyunları alacağım. Steam dışında da fiyat uygunsa nasıl alınıyorsa oyunfor.com dan almayı düşünüyorum. Burada benzer şeyler paylaştığınız için sormak istedim ve her türlü görüşe açığım. Kredi kartı ile ödemede de sorun yaşar mıyım? Almak istediğim ufak oyunlar mesela indirimdeki eski oyunların serisi falan resident evil gibi. Şimdiden teşekkürler.

shasha

80+
şaşa ablan buraya da geldi buldu seni :D al dostum al hiç çekinme, güvenilir oyunfor.com , ödemede de hiç sorun yaşamazsın. burayı yeşillendirelim gençler

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan
oyunfor güveniliridir. Ben hiç alışveriş yapmadım ama foxngame'den yaptım o da güvenilirdir.

yamuk

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şaşa ablan buraya da geldi buldu seni :D al dostum al hiç çekinme, güvenilir oyunfor.com , ödemede de hiç sorun yaşamazsın. burayı yeşillendirelim gençler
inceliyorum abla, bir sürü konu okudum sandığımdan büyük bir firmaymış
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunfor güveniliridir. Ben hiç alışveriş yapmadım ama foxngame'den yaptım o da güvenilirdir.
teşekkür ederim yorumun için, incelemeye devam ediyorum

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Oyunfordan alış veriş yaptım iyidir

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
öyle mi teşekkürler peki siz ne satın almıştınız satın alma sürecinden memnun kaldınız mı
ETS 2 almıştım zaten indirim günleriydi 8 TL ye aldım bir sorun çıkarsa canlı destek yardımcı oluyor

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
güvenilir, alışveriş yapabilirsin.

yamuk

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ETS 2 almıştım zaten indirim günleriydi 8 TL ye aldım bir sorun çıkarsa canlı destek yardımcı oluyor
oo canlı destek mi var anında cevap veriyorlarsa harika?
Mesaj otomatik birleştirildi:

güvenilir, alışveriş yapabilirsin.
Çok teşekkürler, siz alışveriş yaptınız mı? Yaptıysanız nasıl değerlendiriyorsunuz? Süreç nasıl işliyor acaba?

Yıkık

80+
kardeşim güvenilir bir firmadır. adamlar büyük kurumsal bir şirket zaten. detaylı inceliyorsunuz sanırım sitenin en altına bakın kaç tane firma var, google yazıncada çıkıyor sadece buradaki konuları okumayın bir sürü haberleri ver şu kadar firmanın yetkili satıcısı vs diye. şu youtuberın yayıncının sponsoru vb.

yamuk

80+
kardeşim güvenilir bir firmadır. adamlar büyük kurumsal bir şirket zaten. detaylı inceliyorsunuz sanırım sitenin en altına bakın kaç tane firma var, google yazıncada çıkıyor sadece buradaki konuları okumayın bir sürü haberleri ver şu kadar firmanın yetkili satıcısı vs diye. şu youtuberın yayıncının sponsoru vb.
çok teşekkürler

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Oyun alacaksan %25 indirimle oyun satıyorum Steam'den. İlgilenirsen mesajım burda kalsın.

yamuk

80+
Teşekkürler, oyunları satıcısından almayı tercih ederim. Orjinal oyunu yasal olduğu için tercih ederken güvensiz yöntemler ile oyun asla almam ve önermem de.

Top Bottom