Garantisi benim kardeşim (!)Hepinize iyi akşamlar.Size sorumdan başlıkta bahsettim.Eğer hızlı cevap verirseniz sevinirim
buradan 2-3 oyun yükleyeceğim.Bazen insan nostajli oyun oynamak istiyor anlarsınz
yok be reis valla ironide olsa garantiye falan gerek yok oyunu açsın yeter malum gt 730 öyle her istediğimi oynayamıyorum yoksa içimde çok büyük bir forza horizon 4 ve cs 2 oynama isteği varGarantisi benim kardeşim (!)
Dm e yazdım illa açık açık yazamıyoruz uyarı atıyor sevgili admin leryok be reis valla ironide olsa garantiye falan gerek yok oyunu açsın yeter malum gt 730 öyle her istediğimi oynayamıyorum yoksa içimde çok büyük bir forza horizon 4 ve cs 2 oynama isteği var
İnş güzel bir sistem nasip olur bende nasip olmasını bekliyorum :dyok be reis valla ironide olsa garantiye falan gerek yok oyunu açsın yeter malum gt 730 öyle her istediğimi oynayamıyorum yoksa içimde çok büyük bir forza horizon 4 ve cs 2 oynama isteği var
GüvenilirHepinize iyi akşamlar.Size sorumdan başlıkta bahsettim.Eğer hızlı cevap verirseniz sevinirim
buradan 2-3 oyun yükleyeceğim.Bazen insan nostajli oyun oynamak istiyor anlarsınz
Sakın hocam sakın, arkadaşım o siteden forza horizon indirdi masaüstü bilgisayarı çöpe atmak zorunda kaldı. Virüs anakart, ekran kartı işlemci her şeye girmiş.Hepinize iyi akşamlar.Size sorumdan başlıkta bahsettim.Eğer hızlı cevap verirseniz sevinirim
Ard arda 3 posta mı atmış nasıl giriyor öyle max yapacağı şey formatSakın hocam sakın, arkadaşım o siteden forza horizon indirdi masaüstü bilgisayarı çöpe atmak zorunda kaldı. Virüs anakart, ekran kartı işlemci her şeye girmiş.