Neler Yeni

Oyunlar da böyle fps drop yemem

cornlov

80+ Bronze
bilmiyorum hocam i5 12400f var ben de rtx 4060 ile böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam o dediğin imkansız kusura bakma da yani abartıyorsun biraz
Neden abartayım ki, isterseniz youtubeden bakın testlere, şuan yüklü olsaydı ss gönderirdim.
Örnek vereyim;

Benim işlemcim daha soğuk çalışıyor videodakine göre, bu sebeple yüksek frekansta çalışıyor hep 550-650 civarları görüyorum haritaya bağlı 700 küsür oluyor.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Arda
Neden abartayım ki, isterseniz youtubeden bakın testlere, şuan yüklü olsaydı ss gönderirdim.
sen nasil 1060 r5 5600 ile 500 600 fps aliyorsun ranked da? açıklasana bana işlemcimiz aynı ekran kartım o dediğin berbat karttan daha iyi 600 fps alman imkansız?

sen nasil 1060 r5 5600 ile 500 600 fps aliyorsun ranked da? açıklasana bana işlemcimiz aynı ekran kartım o dediğin berbat karttan daha iyi 600 fps alman imkansız?
kafayı yicem bi de bu sorun mu çıktı nasıl 600 alabiliyorsun kanka ben ya gerçekten bilgisayar konusun da şanssızım çıldırıcam yardım edşin ya

baki1705

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Baki Bektaş

kafayı yicem bi de bu sorun mu çıktı nasıl 600 alabiliyorsun kanka ben ya gerçekten bilgisayar konusun da şanssızım çıldırıcam yardım edşin ya
valorant işlemci üzerine bir oyun işlemcinin l3 önbelleği yüksekse fps yüksek olur r5 5600 de dediği fps ler normal

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Arda
Örnek vereyim;

Benim işlemcim daha soğuk çalışıyor videodakine göre, bu sebeple yüksek frekansta çalışıyor hep 550-650 civarları görüyorum haritaya bağlı 700 küsür oluyor.
hocam işlemcinin soğuk çalışıp çalışmaması önemli değil turbo modunda zaten 40-45 derece çalışıyor işlemcim valo da-

valorant işlemci üzerine bir oyun işlemcinin l3 önbelleği yüksekse fps yüksek olur r5 5600 de dediği fps ler normal
o zaman normal hocam ben de sandım bir problem var

cornlov

80+ Bronze

Valorant işlemci bazlı bi oyun, ekran kartı cok onemli olmuyor gtx 1050ti de olsa işlemcin iyiyse fps değerin iyi olur.benim işlemcim oyunda maks 56-58 derece oluyor. Videodaki arkadaşta 75 derece. Sürekli turbo clockta calışmıyor onda. Bende o.c bile yok muhtemelen o.c yaparsam daha fazla fps alirim

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Arda
Valorant işlemci bazlı bi oyun, ekran kartı cok onemli olmuyor gtx 1050ti de olsa işlemcin iyiyse fps değerin iyi olur.benim işlemcim oyunda maks 56-58 derece oluyor. Videodaki arkadaşta 75 derece. Sürekli turbo clockta calışmıyor onda. Bende o.c bile yok muhtemelen o.c yaparsam daha fazla fps alirim
i5 12400f var anlamadığım şey neden hikayeli oyunlar da böyle drop yiyorum?

don carlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
ms

kanka sadece oyundan çık ve dediklerimi yap
Ssd testi
Ekran kartı testleri
Ram içinde
şu testlerin sonuçlarını bi at bakalım

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Master yi
Arkadaşlar Valorant ve CS:GO'da olmuyor hikayeli oyunlar da oluyor PUBG'de de oluyor yardımcı olur musunuz driverlar falan her şey güncel bana driver güncelle falan demeyin bilen varsa yazsın yoksa yazmayın

Bir kaç gün önce yeni ekran kartı aldım GTX 1070 işlemcim i7 3770 4x4 16 GB RAM pubg olsun valorant olsun ping olmasa bile sürekli drop yiyordum sürekli oyunda geri atıyordu format attım ama şöyle attım Microsoft sitesinden w10 kendi dosyasını indirip USB e atıp tamamen 0 ve orijinal w10 yükledim ve tüm sıkıntılar gitti ama lisansım yok tabi :) o yüzden bazı özellikler kapalı

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Arda
Bir kaç gün önce yeni ekran kartı aldım GTX 1070 işlemcim i7 3770 4x4 16 GB RAM PUBG olsun valorant olsun ping olmasa bile sürekli drop yiyordum sürekli oyunda geri atıyordu format attım ama şöyle attım Microsoft sitesinden w10 kendi dosyasını indirip USB e atıp tamamen 0 ve orijinal w10 yükledim ve tüm sıkıntılar gitti ama lisansım yok tabi :) o yüzden bazı özellikler kapalı
win 11 benim

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Master yi
Farkbetmez ki brom bence test yapacaksan sağlam programlara bı test yap herşeye ayrı ayrı baktın olmuyo lisansın var mı elinde ne olduğunu biliyor musun ? Bas formatı geç PC ye okdr şey indiriyorsun siliyorsun her şey birbirine giriyor bütün dosyaların ufak tefek kalıntıları kalıyor belki birbirleri ile çakışıyorlar yani donanımsal değil yazılımsal da olabilir

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Prizden dengesiz akım çekiyor olabilir, ekran kartı Frekanslarını sabitlemeyi deneyebilirsiniz.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Arda
Farkbetmez ki brom bence test yapacaksan sağlam programlara bı test yap herşeye ayrı ayrı baktın olmuyo lisansın var mı elinde ne olduğunu biliyor musun ? Bas formatı geç PC ye okdr şey indiriyorsun siliyorsun her şey birbirine giriyor bütün dosyaların ufak tefek kalıntıları kalıyor belki birbirleri ile çakışıyorlar yani donanımsal değil yazılımsal da olabilir
hocam her şeyin testini yaptım hiçbir şey de sorun gözükmüyor kafam da burada karışıyor zaten

Prizden dengesiz akım çekiyor olabilir, ekran kartı Frekanslarını sabitlemeyi deneyebilirsiniz.
akım korumalı priz kullanıyorum nasıl sabitleyebilirim ve zararı var mıdır?

ama valoda da olması lazım değilm mi?

Top Bottom