Ben sadece ramlerin özellikleri yeri varya isimleri yazıyor ayrı ayrı orayı aç dedim test değil.
win 10da'da aynı problem vardı böyle kullanacağım ne yapayım allah kahretsin böyle işi. Teşekkür ederim.Aklıma son gelen şey, ddu ile grafik kart driverini silip sıfırdan tekrar kurmak.
Aklıma başka bir sey gelmiyor,
Belki win11 ile alakalı olabilir win10 yükleyip denemek lazım. İyi forumlar
Ramlerinin belki çipleri farklıdır o yüzden geçikme yapıyor olabilir diyecektimde aynı, kendi aralarındada B-die,C- die ayrılıyor ama o kadar fark etmez.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
win 10da'da aynı problem vardı böyle kullanacağım ne yapayım allah kahretsin böyle işi. Teşekkür ederim.
itopyadan topladım hocam zaten gskill 3600mhz cl18Ramlerinin belki çipleri farklıdır o yüzden geçikme yapıyor olabilir diyecektimde aynı, kendi aralarındada B-die,C- die ayrılıyor ama o kadar fark etmez.
Ayrı ayrı çipleri var ne kadar dışı aynı olsada bazen çipleri farklı olabiliyor.itopyadan topladım hocam zaten gskill 3600mhz cl18
Ama seninkinde sıkıntı yok memtest86 en kapsamlı test biraz uzun sürüyor amaAyrı ayrı çipleri var ne kadar dışı aynı olsada bazen çipleri farklı olabiliyor.
hocam ram de sıkıntı yoktur bence olsa valorantda da drop yerim diye düşünüyorum 11-12 gblik ram kullanımı var oyunda .Ayrı ayrı çipleri var ne kadar dışı aynı olsada bazen çipleri farklı olabiliyor.
Ama seninkinde sıkıntı yok memtest86 en kapsamlı test biraz uzun sürüyor ama
gene yapıp atayım amaAyrı ayrı çipleri var ne kadar dışı aynı olsada bazen çipleri farklı olabiliyor.
Ayrı ayrı çipleri var ne kadar dışı aynı olsada bazen çipleri farklı olabiliyor.
hocam voltaj metre yokta nereden bulayım ya alamam da vallaVoltaj metre varsa priz kaç volt geliyor bı kontrol et akım korumalı priz felan fayda etmez voltaj düşüklüğü ne 220 volt altinda değer cikiyormu bakmak lazim