Neler Yeni

Oyunlar HDD'ye kurulur mu?

Malum yeni oyunlar en az 100 GB. Mesela RDR2, Witcher 3, GTA V, Assasin's Creed Valhalla- Mirage, Hogwarts Legacy, Star Wars Fallen Order gibi oyunları HDD'ye kurarsam yükleme ekranı dışında sorun yaşar mıyım?

Armi3067

80+ Bronze
Bahsettiğin oyunlarda yaşamazsın diye düşünüyorum. Fakat hdd devri bitti hocam bütçe biriktirip, hdd satıp ssd'ye geçiniz ben 2tb hdd mi satıp 2tb ssd aldım özellikle bir kaç oyunda çok rahatladım. Ama yüklenir ve sorun yaşamazsınız hogwarts oyunu güncel ve büyük belki onda takılma olabilir denemeden bilemeyiz ben diğer oyunları hdd de oynadım uzun bir süre çünkü.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Kurulmaya kurulur hatta oynanır ama özellikle yeni nesil oyunlarda insanı illallah ettirir. Tek mevzu yükleme ekranı gibi görünse de, özellikle yeni nesil oyunlarda kaplamalar falan da geç yükleniyor hatta bu sebepten oyunda droplar oluşuyor.
GTA V, RDR2, Witcher 3, Valhalla ve Mirage'de pek sorun olacağını düşünmüyorum yükleme ekranı hızı hariç ama özellikle Hogwarts Legacy ve Star Wars Fallen Order gibi oyunlarda yukarıda bahsettiklerimi yaşama ihtimaliniz yüksek.

Armi3067

80+ Bronze
Kurulmaya kurulur hatta oynanır ama özellikle yeni nesil oyunlarda insanı illallah ettirir. Tek mevzu yükleme ekranı olsa. Özellikle yeni nesil oyunlarda kaplamalar falan da geç yükleniyor hatta bu sebepten oyunda droplar oluşuyor.
GTA V, RDR2, Witcher 3, Valhalla ve Mirage'de pek sorun olacağını düşünmüyorum yükleme ekranı hızı hariç ama özellikle Hogwarts Legacy ve Star Wars Fallen Order da yukarıda bahsettiklerimi yaşama ihtimaliniz yüksek.
Aynen öyle özellikle BF42 oyunu harddiskte rezalet çalışıyor dokular yüklenmiyor çamur gibi elinde silah yok görünmez silahla oynuyorsun vs. güncel oyunlarda biraz patates kalıyor fallen orderda ben yaşamadım şahsen ama kesinlikle hogwarts a bir problem çekebilirsin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bahsettiğin oyunlarda yaşamazsın diye düşünüyorum. Fakat hdd devri bitti hocam bütçe biriktirip, hdd satıp ssd'ye geçiniz ben 2tb hdd mi satıp 2tb ssd aldım özellikle bir kaç oyunda çok rahatladım. Ama yüklenir ve sorun yaşamazsınız hogwarts oyunu güncel ve büyük belki onda takılma olabilir denemeden bilemeyiz ben diğer oyunları hdd de oynadım uzun bir süre çünkü.
Yeni sistem alacağım. AAA oyunları da oynamayı düşünüyorum. Bunlar örnek sadece.

Armi3067

80+ Bronze

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.

ezuer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kadir
boyut önemli değil. eski oyunları kurabilirsin ama yeni ağır oyunlar için ssd şart gibi gözüküyor.

Armi3067

80+ Bronze
Ben kasım ayında almıştım fakat size hdd şart ise WD Blue 2tb 7200rpm önderiyorum çok iyi hdd internetten almıştım niyeyse seagate markasına sıcak bakmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,387
Üyeler
164,831
Son üye
berkaygnsx