Neler Yeni

Oyunlar için HDD alınır mı?

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
PC mde 256 GB SSD var oyunlar için yeterli olmuyor onun için hdd almak istiyorum malum ssd pahalı
oyunlarda sıkıntı yaşarmym
Hardisk aldım ben şahsen yine SSD kurmak zorunda kaldım rdr 2 çok kastı diğer oyunlar için de nadiren yani genel olarak çok geç yükleniyordu oyunda her şey

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
PC mde 256 GB SSD var oyunlar için yeterli olmuyor onun için hdd almak istiyorum malum ssd pahalı
render gereken oyunlarda drop yersin haberin olsun. ve HDD titreşimi iğrenç bir şey alışkın değilsen bulaşma derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
Bende 14 senedir kullanıyorum. Gidipte sesli çalışan. Sıkıntılı HDD aldın diye hepsi öyle çalışmıyor..
Arkadaş normalde ben hdd alınır mı yazsam çoğu kişi alınmaz yazacak.Ben kullandım memnun kalmadım.Ayrıca sıkıntılı hdd aldığımıda nereden bileceksin.Birde ben orada bütçeni bilmiyorum dedim.Yani bütçesi olmasa bile illa ssd alsın demedim.Bazı kişiler daha memnun kalmadığını demiş zaten.her şey de nedense bir tartışma meselesi arıyorsunuz. Bugün biriyle tartıştığınız şeyi yarın kendiniz yapıyorsunuz.Aynısı oldu ondan biliyorum.Ben bi konu açtım tepki yedim.Ertesi gün başkası bir konu açtı bana tepki verenlerin çoğu o konu altında benim savunduğum aynı şeyi destekledi. Yarın öbür günde yeni birisi hdd alınır mı diye konu açtığında burda alınır pek sorun çıkarmaz diyenlerin çoğu alınmaz diyecektir zaten.Ben dedim,kullandım memnun kalmadım kardeşim.İmkanı yoksa alabilir.Artık her gördüğünüz mesajda olay yaratmayı bırakın.Sadece sana değil bunu genel olarak yapan herkese diyorum ki forumda böylede insan sayısı fazlasıyla mevcut

Erimtan

80+ Bronze
Bence HDD artık alınmayacak bir teknoloji.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim de çoğu oyun HDDde bazıları hızlı yüklensin diye SSDde. Tercih edebilirsin tabii ki. Bir sorun yaşamazsın.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Barracuda öneririm.

Hayır Barracudalar iyi değil. WD Blue 1TB daha iyidir Barracuda'dan.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kangal Kangaoğlu
10 yıldan uzun süredir harici hdd kulanıyorum, oyunlarda hiçbir sıkıntısı yok sadece ssd'ye göre açılma ve yüklenme süreleri daha uzun sadece.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Ben 5400 rpm tavsiye etmem oyunlarda sık droplar ve geç yükleme oluyo 7200 rpm sorun çıkarmıyor.

Ero1835

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eren ARABUL
Alabilirsi bence butcen varsa 1tb hdd 600gb ssd al hizli acilmasini istedigin oyunlari ssd ye kur windowsuda rahat edersin

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Nadir belli başlı oyunlarda sorun çıkartabiliyor ama onun dışında sorun yok sadece yüklenme ekranları daha uzun sürer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,665
Üyeler
165,861
Son üye
rakues
Top Bottom