Neler Yeni

Oyunlar için monitör lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Görkem yılmaz
Selam arkadaşlar yakın bir zamanda kasa toplamayı düşünüyorum tek eksik monitör aşağıya birkaç monitör ismi bırakacağım en iyisi hangisi ise yorumlarda yazarsanız sevinirim iyi günler.

ViewSonic VX3276-4K-MHD 32" 60Hz 3ms (HDMI+Display) FreeSync UHD 4K Monitör

Asus ROG Strix XG32VQR 31.5" 144Hz 4ms (HDMI+Display) FreeSync Curved Monitör

Yada farklı bi öneriniz varsa olabilir resim veya link paylaşamadım forumlarda yeniyim kusura bakmayın .d

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Selam arkadaşlar yakın bir zamanda kasa toplamayı düşünüyorum tek eksik monitör aşağıya birkaç monitör ismi bırakacağım en iyisi hangisi ise yorumlarda yazarsanız sevinirim iyi günler.

Yada farklı bi öneriniz varsa olabilir resim veya link paylaşamadım forumlarda yeniyim kusura bakmayın .d
başlığı okudum e spor takımı yönetiyosun sandım bruhh

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bütçeniz nedir?

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç

sistemini ve ne tarz oyun oynadığını yaz ona göre öneri yapayım. ilk yazdığın monitör profesyonel tasarım monitörü çünkü.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Biraz daha detay vermen lazım. İki koyduğın üründe 4k nasıl bir ürün istiyorsun? hangi oyunlar oynayacaksın? 4k da açacak kadar sistemin güçlü mü?

Pckopat

80+ Silver
Oyun oynayacaksanız, 32" 2K daha mantıklı olacaktır. Belirttiğin seçenekler arasında XG32VQR daha iyi bir seçim olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Görkem yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz nedir?
5B
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz daha detay vermen lazım. İki koyduğın üründe 4k nasıl bir ürün istiyorsun? hangi oyunlar oynayacaksın? 4k da açacak kadar sistemin güçlü

sistemini ve ne tarz oyun oynadığını yaz ona göre öneri yapayım. ilk yazdığın monitör profesyonel tasarım monitörü çünkü.
Rdr2 cyberpunk vs. Gibi baba oyunlar icin sistemim sağlam rtx3060 ekran kartım

https://www.itopya.com/pqueen-gamer...-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/

Sistemim burda

Biraz daha detay vermen lazım. İki koyduğın üründe 4k nasıl bir ürün istiyorsun? hangi oyunlar oynayacaksın? 4k da açacak kadar sistemin güçlü mü?
https://www.itopya.com/pqueen-gamer...-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/

Son düzenleme:

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
5B

Rdr2 cyberpunk vs. Gibi baba oyunlar icin sistemim sağlam rtx3060 ekran kartım

Sistemim burda

attığın monitörler sana uygun değil. 1. profesyönel monitör 2. ise gereksiz pahalı. paranı çöpe atarsın. ekran kartın daha çok 2k odaklı o yüzden bu mönitöre bakabilirsin.

tam bütçende

Top Bottom