Neler Yeni

Oyunlar için Ses Kasma Programı

Merhaba, adını hatırlamıyorum ama bundan 6-7 yıl önce bilgisayarımda kullandığım bir ses programı vardı. Bu programı açtığımda/aktif ettiğimde oyundaki hemen hemen tüm sesleri çok rahat bir şekilde duyabiliyordum. Kulaklığım kötü olmasına rağmen üstün bir ses artışıyla muazzam ses kasabiliyordum. Bu programın adını bilen var mı?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
O nasıl bir programış öyle merak ettim.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Valla ilk kez duyuyorum bende merak ettim

SadeceSeyf

80+ Gold
Merhaba, adını hatırlamıyorum ama bundan 6-7 yıl önce bilgisayarımda kullandığım bir ses programı vardı. Bu programı açtığımda/aktif ettiğimde oyundaki hemen hemen tüm sesleri çok rahat bir şekilde duyabiliyordum. Kulaklığım kötü olmasına rağmen üstün bir ses artışıyla muazzam ses kasabiliyordum. Bu programın adını bilen var mı?
O neymiş gardaş azıcık bize de ver la fdgdfgdg Valla öyle bir şey varsa 1 -2 k boşuna para veryoruz bulursan söyle xd

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
sonic radar 3 mü ?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,904
İsim
Mehmet
6-7 sene önce olmayan bir program var belki onu beğenirsin. Steelseries'in yazılımında Sonar var ancak bizzat denemedim, ne kadar iş yapıyor bilgim yok.

Top Bottom