Neler Yeni

Oyunlar ingilizceyi geliştirir mi ?

Oyunlar ingilizce geliştirir mi ?

• Oy kullanan toplam üye
    80
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kaan Kandemir
Sizce az bir şey ingilizce bilen biri oyun oynayarak ingilizcesini geliştirebilir mi ?

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Sizce az bir şey ingilizce bilen biri oyun oynayarak ingilizcesini geliştirebilir mi ?
Gördüğün kelimeleri öğrenmeye çalışırsan, sürekli google translate veya çeviri siteleri kullanırsan gelişir. Oyunlar sayesinde dil bölümü okudum. İngiliz dili ve edebiyatında hazırlık bölümümü 84 (C1) ile bitirdim şuan 2.sınıfa geçeceğim. Kitaplardan çok oyunlar sayesinde geliştirdim Edit: Online oyunların pek bir faydası olacağını sanmıyorum sadece kelimeye biraz yardım ediyor ama derslerde pek göremiyorsnuuz. Hikayeli oyunlar gerçek hayattan kelimeleri kullanıyor. Bu arada seviye olarak C1 veya C2 olmak istiyorsan yazma ve konuşma becerinin olması gerekiyor yoksa B de kalırsın

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ingilizce değilde almanca geliştirir sırf almanca dersi için oyunları almanca oynuyorum ve hiç çalışmadan sınavdan 88 aldım :D

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Csgo olmasaydı ingilizceye merak salmazdım. İnsanlarla konuşamıyordum canımı çok sıkmıştı. Bende ingilizce öğrenip konuşmamı geliştiriyordum. Bir süre sonra baktım baya eğlenceli şu an gramerimi saymazsak yabancı videoları falan izleyebiliyorum.

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Csgo olmasaydı ingilizceye merak salmazdım. İnsanlarla konuşamıyordum canımı çok sıkmıştı. Bende ingilizce öğrenip konuşmamı geliştiriyordum. Bir süre sonra baktım baya eğlenceli şu an gramerimi saymazsak yabancı videoları falan izleyebiliyorum.
Csgo adamdır.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Online konuşmalı oyunlar çok geliştirir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,240
Üyeler
165,657
Son üye
minalucinda25
Top Bottom