Öneri Oyunlar TR Dublaj Olmalı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Korsan olayına uzun zamandır sıcak bakmıyorum yalnız türkçe dublaj olmasada türkçe altyazının kesinlikle olması lazım. Aksi halde kendimi oyun satın alırken enayi gibi hissediyorum.

Beyler yeni çıkan hiçbir oyunu dublaj çıkmadığı sürece almayalım altyazı olsa bile almayalım korsan oynayalım. ruhsuz bir oyun oynamaktan bıktım. Bu tarz protestoları büyük kanalların başlatması dileğiyle.
bu şekilde dinliyebilirsin niye yatırım yapınılmadığını

Kardeşim beyi nasıl konuştuğum neden senin bu kadar zoruna gidiyor? Ayrıca adam gibi doğru düzgün tartışma yaratacak cümleler kurmadan konuşabilecek bir zekaya sahip değil misin de bilader, ne konuşuyon gibi saçma sapan kelimeler kullanıyorsun? Ben kendi fikrimi belirtmişim buna karşı çıkacaksan insan gibi diline mukayet ol da karşı çık. Yok ben beceriksiz biriyim hakaret kullanmadan, saçma sapan kelimeler araya sıkıştırma dan konuşabilecek kadar zekam yok diyorsan zaten bir şey diyemem.
zekası geri kalmış dili körelmiş incen seni o cümlede sadece ya bilader demişim tartışma yaratacak ne var

Beyler yeni çıkan hiçbir oyunu dublaj çıkmadığı sürece almayalım altyazı olsa bile almayalım korsan oynayalım. ruhsuz bir oyun oynamaktan bıktım. Bu tarz protestoları büyük kanalların başlatması dileğiyle.
Sony türkçe dublaj yaptı kaçınız para vererek aldınız önce ürünleri satın alın sonra boykot yaparsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle katırmıyorum İstanbul'un nüfusunda az ülkelerin dublajı var oyunlarda en çok korsan kullanan ülkeler arasında Rusya var Çin var dublajları var ama.
Onlar para veriyor oyunlara senden daha fazla getirileri var korsan oynayan adama hiçbir zaman ne türkçe dil gelir ne de dublaj hayal kurmayın

hepsini satın aldım 0rospunun evladı seni. 4nınıda öyle. bu dilden anlıyonuz.
Yok düşük zekalı bir varlıksın cebinde 3 kuruş para olmadığı için korsan oyun oynamak için bahane yaratıyorsun kendine

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri