Öneri Oyunlar TR Dublaj Olmalı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
yani şimdi diyelim ki türkçe düşmanıyım öldürecek misin beni? öyleysem niye oyunlarda veya filmlerde türkçe altyazı tavsiye edeyim. türkçe düşmanıyım ya; ne yapar ne eder ingilizce öğrenirdim. orjinal dilinde oynar ve seyrederdim sıkıntısız, alt yazısız. ayrıca dünya üzerinde en sevdiğim dil almanca. çok hoşuma gidiyor. ayrıca gücüne gitse de arapçayı da seviyorum. ama filmlerde veya oyunlarda orjinal ses ve türkçe altyazı tavsiyemdir. her orjinal ses iyi değil tabii ki.mesela birkaç ay önce ispanyol bir film izledim.orjinal sesinde.taramalı tüfek gibi peş peşe sanki nefessiz sıralıyorlar kelimeleri.başım döndü kusacam geldi.çevirdim ingilizceye.bu tür durumlarda ek dublaj iyidir tabii ki.ama önceki yorumumda da dediğim gibi: mesela yüzüklerin efendisi 3 lemesi çok profesyonelce dublajlanmış. yani bir smegoln denen yaratığın bile üstüne iyi dublajlanmış türkçe tam oturmuş.yani karakterlerle özdeşleşmiş sesler ve yorumlar.mesela gandalfa da tam oturmuş.yani karekter görüntüsüne baktığında ses tonu vs. tam uyum sağlamış.karanlığın efendisi sahuron da öyle.mesela yüzük taşıyıcısı frodoya tiz ses iyi gitmiş bunun gibi.sen mesela deli yürek filminde koca yusuf miroğluna gidip çok tiz ses tonu eklesen (kız gibi); sen ' bu nasıl kabadayı' demezmisin.gülersin haliyle.bunun gibi şeyler yani.
Oyun ve film ayrı şeyler. Kimse gdw oyunundaki elemana pepe sesi koymaz merak etme sen. Basit şeylere takılmak kaldı değilmi TR dublaj getirdik sanki de. Dur bi gelsin sonra tefarruatlar çözülür. Ha sen illa diyosan ben ingilizce hayranıyım oyna İngilizce ama kimse İngilizce öğrenmek zorunda değil. Yayıncının biri altyazı övdü diye söylediklerini sayıklamayın heryerde.

Son düzenleme:
Bence siz zeka yoksunu birisiniz ben size hakeret etmediğim halde doğru konuş felan dediniz. Bende yorumumu düzenleyip hakaret ekledim.
Yani hakaretin ne olduğunu bilmeyecek kadar çocuksun ve gelmiş bana zeka yoksunu diyorsun. Ne tanımadığın insanlarla nasıl konuşman gerektiğini öğretmiş ailen ne de az ucundan terbiye vermiş. Benimle muhatap olma güzel kardeşim hadi git kumda oyna.

Beyler yeni çıkan hiçbir oyunu dublaj çıkmadığı sürece almayalım altyazı olsa bile almayalım korsan oynayalım. ruhsuz bir oyun oynamaktan bıktım. Bu tarz protestoları büyük kanalların başlatması dileğiyle.
Bana absürt gelir kendi düşüncem.

Yani hakaretin ne olduğunu bilmeyecek kadar çocuksun ve gelmiş bana zeka yoksunu diyorsun. Ne tanımadığın insanlarla nasıl konuşman gerektiğini öğretmiş ailen ne de az ucundan terbiye vermiş. Benimle muhatap olma güzel kardeşim hadi git kumda oyna.
Ülkenin heryeri senin gibilerle dolu kendi fikrini haklı çıkartmak için saçmalayan ülkenin tekerine taş koyan insanlarla dolu. Şimdi git asimile hayatında kendini aydın olarak gör çocuk. Benimle muhattap olma.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ülkenin heryeri senin gibilerle dolu kendi fikrini haklı çıkartmak için saçmalayan ülkenin tekerine taş koyan insanlarla dolu. Şimdi git asimile hayatında kendini aydın olarak gör çocuk. Benimle muhattap olma.
Ulan edepsiz terbiyesiz herif, ülkenin tekerine taş koymakla ne alakası var dingil seni. Askerim lan ben insan müsveddesi seni. Benim kadar bu ülkeye hizmet eden mi var da gelmiş ülkenin tekerine taş koyuyor diye iftira atıyorsun ahlaksız herif. Çocuk diyor bi de çocuk dediğin adam eline çocuk verir.

Ulan edepsiz terbiyesiz herif, ülkenin tekerine taş koymakla ne alakası var dingil seni. Askerim lan ben insan müsveddesi seni. Benim kadar bu ülkeye hizmet eden mi var da gelmiş ülkenin tekerine taş koyuyor diye iftira atıyorsun ahlaksız herif. Çocuk diyor bi de çocuk dediğin adam eline çocuk verir.
Terbiyeli ol düdük o çocuk çıktığın yerden çıkmasın. Bende yaptım askerliğimi ama kimseye demedim ben askerim vatana en iyi hizmeti ben yaptım demedim.

Terbiyeli ol düdük o çocuk çıktığın yerden çıkmasın. Bende yaptım askerliğimi ama kimseye demedim ben askerim vatana en iyi hizmeti ben yaptım demedim.
Lan grzekalı ben en iyi hizmeti mi yaptım diyorum. Daha dediğin lafı hatırlamıyorsun. Ülkenin tekerine taş koyuyorsun diyorsun. Ne yapmışımda ülkenin tekerine taş koymuşum diye iftira atıyorsun vicdansız,ahlaksız.

Lan grzekalı ben en iyi hizmeti mi yaptım diyorum. Daha dediğin lafı hatırlamıyorsun. Ülkenin tekerine taş koyuyorsun diyorsun. Ne yapmışımda ülkenin tekerine taş koymuşum diye iftira atıyorsun vicdansız,ahlaksız.
bu tartışmaya kapalı bir konu diyorum. para veriyoz dublaj olmak zorunda diyom. laga luga yapıyon bu taş koymaktır. ilk yazışmada hakeret etmediğim halde hakeret ettin diyorsun artis artis lafına dikkat et felan filan diyon. beyinssiz herif.

Uygunsuz davranış
bu tartışmaya kapalı bir konu diyorum. para veriyoz dublaj olmak zorunda diyom. laga luga yapıyon bu taş koymaktır. ilk yazışmada hakeret etmediğim halde hakeret ettin diyorsun artis artis lafına dikkat et felan filan diyon. beyinssiz herif.
Raporluyoum git kendini başkalarına becert ben sana dokunmayacam erkek müsveddesi hadi işine.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,829
Üyeler
189,736
Son üye
canbozokresmi
Geri