Neler Yeni

Oyunlar zevk vermiyor?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
RAW diye bir proje vardı sanırım herkes ümitlenmişti dolandırıcı çıkmaları kötü oldu :/
Aynen bende RAW tarzı bir şeyden bahsediyordum aslında oyun konsept olarak o kadar güzeldi ki gerçek olması imkansız gibi duruyordu. Zaten gerçek de olamadı

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
1500 saat FiveM oynadım ve sıktı ayrıca türk rp serverinde herkes cahil ve boş insanlar. Yeni bir oyun olmalı komple
SA:MP'da rol yapmayı dene. Çok zevkli oluyor.
1639341028036.png

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları , İşlemciler
Aynen bende RAW tarzı bir şeyden bahsediyordum aslında oyun konsept olarak o kadar güzeldi ki gerçek olması imkansız gibi duruyordu. Zaten gerçek de olamadı
Benim kuzenim şu anda FiveM Roleplay oynuyor tamam güzel ama bi yerden sonra sıkıyor gerçekten
Mesaj otomatik birleştirildi:

SA:MP'da rol yapmayı dene. Çok zevkli oluyor.
Alıntıyı görüntüle
olm sansür falan ataydın o resim ne arkadaki

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eskiden oynadığım tüm oyunlar sıktı witcher 3 assetto corsa forza 4 csgo cs 1.6 roblox ets 2 unturned cossacks 3 rize of nations bunları deli gibi oynardımda son 2 haftadır gram zevk almıyorum bilgisayarda olmayıncada sıkılıyorum korona var diye çıkmıyorum evdeki tek eğlendiren şey pc oda sıktı ne yapmalıyım

(Sıkıyor ama yapacak bir şeyim olmadığımdan oynuyorum ama sıkıla sıkıla oynuyorum bildiğin içim geçiyor oynarken)
Hayat zevk vermiyor .....

uydu3

80+ Silver
Tam bende sen gibi bir şey arıyorum böyle arsa falan satın alma olsun oylamalarla başkanlar vs seçelim arkadaşlarımızla build yapalım yaptıralım vs grafikler iyi olsun ama böyle bi oyun olmıcak herhalde

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Eskiden oynadığım tüm oyunlar sıktı witcher 3 assetto corsa forza 4 csgo cs 1.6 roblox ets 2 unturned cossacks 3 rize of nations bunları deli gibi oynardımda son 2 haftadır gram zevk almıyorum bilgisayarda olmayıncada sıkılıyorum korona var diye çıkmıyorum evdeki tek eğlendiren şey pc oda sıktı ne yapmalıyım

(Sıkıyor ama yapacak bir şeyim olmadığımdan oynuyorum ama sıkıla sıkıla oynuyorum bildiğin içim geçiyor oynarken)
Corona bahane biraz cik dışarı arkadaş edin sosyalleş ilerde sıkıntı çekersin hayat pc den ibaret değil git dolaş eğlen

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Aynı durum bende de var. Witcher 3, gta 5 oynayayım diyorum ama yok sanki onlara harcadığım vakti başka şeye harcayabilirmişim gibi hissediyorum, bu yüzden ciddi ciddi roblox'taki tüm oyunları deniyorum ve keyif de veriyor şahsen

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Bende 10 yıl yeni bir bilgisayar almayı bekledim aldıktan sonra sadece kısa bir süre zevk aldım önemli olan arkadaşlarınla oynayıp zevk alman.

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman

Aslında bana da oluyor arkadaş lazım bi de okul olmasa bi oyun grubunla saatlerce oynayacaksım (2 yıldır grup toplamaya çalışıyorum beceremedim belki senin şansın yaver gider.)

Top Bottom