Cevap bulduğun zaman benide etiketlermisin.Ps5 almayı düşünüyorum ama oyunların türkçe desteği az alsam İngilizce bilmiyorum hikayeli oyunlardan bişey anlamıcam yama da kurulmuyor oyunlara yetecek kadar İngilizce nerde öğrenebilirim
Temel düzey İngilizcen varsa inglizce oyunları oynayıp anlamaya çalıştıkça öğrenirsin zatenPs5 almayı düşünüyorum ama oyunların türkçe desteği az alsam İngilizce bilmiyorum hikayeli oyunlardan bişey anlamıcam yama da kurulmuyor oyunlara yetecek kadar İngilizce nerde öğrenebilirim
genelde anlıyorsun üst seviye ingilizce bilmene gerek yokPs5 almayı düşünüyorum ama oyunların türkçe desteği az alsam İngilizce bilmiyorum hikayeli oyunlardan bişey anlamıcam yama da kurulmuyor oyunlara yetecek kadar İngilizce nerde öğrenebilirim
İngilizce videoları altyazılı falan izle anlamadığın yerleri çeviriden bak. İşine yarar.Ps5 almayı düşünüyorum ama oyunların türkçe desteği az alsam İngilizce bilmiyorum hikayeli oyunlardan bişey anlamıcam yama da kurulmuyor oyunlara yetecek kadar İngilizce nerde öğrenebilirim
Türkçe desteği gelse keşkePs5 almayı düşünüyorum ama oyunların türkçe desteği az alsam İngilizce bilmiyorum hikayeli oyunlardan bişey anlamıcam yama da kurulmuyor oyunlara yetecek kadar İngilizce nerde öğrenebilirim
dualingo diye bir program var yükle onu belli seviyeye getirir seni. İngilizce artık bu devirde ekmek su gibi önemli.Ps5 almayı düşünüyorum ama oyunların türkçe desteği az alsam İngilizce bilmiyorum hikayeli oyunlardan bişey anlamıcam yama da kurulmuyor oyunlara yetecek kadar İngilizce nerde öğrenebilirim
Dizi film izlerken altyazılara çok odaklaniyorum dizide ki sesleri duymuyorum bu sefergünlük izleyebildğin kadar TR altyazılı birşeyler izle . dizi filmvb.
izlerken dikkat ederek izle ama tellaffuzlara ve altyazılara dikkat et.
iknci olarakda ingilzce uygulamalar var. ğrenmek için onları indirebilrsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende busuu vardı .eskiden bakardım.
Keşke ama bunun sayesinde İngilizce ogrencez isteTürkçe desteği gelse keşke
O da var ama Türkçe kendi dilimiz olduğu için daha çok sarıyor hikayesiDizi film izlerken altyazılara çok odaklaniyorum dizide ki sesleri duymuyorum bu sefer
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke ama bunun sayesinde İngilizce ogrencez iste