Wocix 80+ Bronze Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 630 4 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Oyunlarda Alt Tab yaptığım zaman ekran yanıp sönmeye başlıyor ek olarak videoları tam ekran yaparsam bu yanıp sönme olayı olmuyor ama video tam ekranda değilken yanıp sönme yapıyor. Sebebi nedir?
Arkadaşlar merhaba. Oyunlarda Alt Tab yaptığım zaman ekran yanıp sönmeye başlıyor ek olarak videoları tam ekran yaparsam bu yanıp sönme olayı olmuyor ama video tam ekranda değilken yanıp sönme yapıyor. Sebebi nedir?
T Tulkas 80+ Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Burak Altay 19 Mart 2024 #2 bende de var ve geçmiyor
Wocix 80+ Bronze Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 630 20 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Tulkas yazmış: bende de var ve geçmiyor Devamı için tıklayın... aradım çözümlerini biri msconfig den erkan kartı amd ise tüm amd ile ilgili olan sürücleri kapat dedi denedim o da olmadı hocam
Tulkas yazmış: bende de var ve geçmiyor Devamı için tıklayın... aradım çözümlerini biri msconfig den erkan kartı amd ise tüm amd ile ilgili olan sürücleri kapat dedi denedim o da olmadı hocam