SELTAED 80+ Bronze Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 812 Dahası Reaksiyon skoru 225 İsim Süleyman Yıldırım 28 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 yidmutlu yazmış: CPU ısını kontrol ettin mi hiç? Kasanın hava akımı nasıl? Devamı için tıklayın... Cpu ısım kule soğutucusuyla yükte 65-73 arası
yidmutlu yazmış: CPU ısını kontrol ettin mi hiç? Kasanın hava akımı nasıl? Devamı için tıklayın... Cpu ısım kule soğutucusuyla yükte 65-73 arası
Yiğit Karslı 80+ Bronze Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 893 Dahası Reaksiyon skoru 422 İsim Yiğit Karslı 28 Temmuz 2020 #15 SELTAED yazmış: Çünkü bu sorun bu işlemçiyi kullanan çoğu kişide var + işlemçi ghz i arada artıyor o an düşüyor fps bana sadece bunu sabitleyecek yöntem lazımki var aöa ben bulamadıö Devamı için tıklayın... ben kullanıyorum öyle bir sorun yaşamıyorum
SELTAED yazmış: Çünkü bu sorun bu işlemçiyi kullanan çoğu kişide var + işlemçi ghz i arada artıyor o an düşüyor fps bana sadece bunu sabitleyecek yöntem lazımki var aöa ben bulamadıö Devamı için tıklayın... ben kullanıyorum öyle bir sorun yaşamıyorum