Lisser
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,508
Orası halledilir yaişlemci yükseltirdim de işlemci fanının bir vidası yalama ya da oksitlenme yapmış çıkartamıyorum .d
Orası halledilir yaişlemci yükseltirdim de işlemci fanının bir vidası yalama ya da oksitlenme yapmış çıkartamıyorum .d
nası halledilir sorun o
Ram kullanımına, işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol et. Ram sınırdaysa önce ram upgrade yap. Seni idare ederse 5500'e geçme derim upgrade için bütçe oluşursa komple sistem değişilebilirişlemci yükseltirdim de işlemci fanının bir vidası yalama ya da oksitlenme yapmış çıkartamıyorum .d
Yada 2k monitörde oynacaklarBirincisi valorant işlemci oyunudur 2080ti ile 90fps zar zor oynadigim gunler oldu valoranti 2600x ile, 2.si ram çok çok çok fazla farkediyor. Valorantta fps almak istiyorsanız 5500+ bi işlemci almanız gerekiyo
Yada 2k monitörde oynacaklarcayır cayır fps alırlar 2k monitörde gtx 1070ti ile valorantta en düşük ayarlarda 200 fps
bizzat tescilli onaylı 2 gözüm şahit
![]()
2k da işlemci o kadar yorulmaz. Ryzen 1600 AF GTX 1070ti ile 2k da aldık o fpsyiİşlemci iyi olmadan çok çok zor ama 5600x 1030 ile 300-400fps oynuyor insanlar valorant biraz işlemci açı bi oyun
çok bilmiyorum 2-3 sitede baktım cok sıkıntı olmaz yazıyordu yanlış biliyorum sanırım kusura bakmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
144de hdmi ile 120 alıyorumAlıntıyı görüntüle
yok cıkmıyorAlıntıyı görüntüle
bu ekrandayken biraz aşağıya inin pc diye bi seçenek çıkacak orda 1920x1080 seçip bakarmısınız belki 144hz seçeneği çıkar