Tavsiyem en son düzgün FPS aldığın driverı kurman.Hocam rehberin aynısını yaptım şimdi ne yapmalıyım?
Dün gelen driver güncellemesini yaptın mı?Arkadaşlar selam. Normalde Forza Horizon' da 140 fpsler görürken şimdi fps göstergesinde sabit 41 alıyorum. Nedeni nedir bunun? GPU: RTX 3070. Yardımcı olursanız sevinirim.
Driver mı güncelledin? Güncellediysen DDU ile kaldır, bir eski sürücüyü yükle.Arkadaşlar selam. Normalde Forza Horizon' da 140 fpsler görürken şimdi fps göstergesinde sabit 41 alıyorum. Nedeni nedir bunun? GPU: RTX 3070. Yardımcı olursanız sevinirim.
EvetDün gelen driver güncellemesini yaptın mı?
Bende de drop ve fps düşüşü oldu.
Tamam sağol.Driver mı güncelledin? Güncellediysen DDU ile kaldır, bir eski sürücüyü yükle.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Bir önceki driverı kullanmaya devam edin bence.
Ayıb, ben yazıyodumDriver mı güncelledin? Güncellediysen DDU ile kaldır, bir eski sürücüyü yükle.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Ama hocam bu güncellemeden önce de vardı.Bir önceki driverı kullanmaya devam edin bence.
DDU ile silin bunu, tertemiz öncekinden devam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayıb, ben yazıyodum![]()
bir de programı nereden indireceğim?Bir önceki driverı kullanmaya devam edin bence.
DDU ile silin bunu, tertemiz öncekinden devam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayıb, ben yazıyodum![]()
Ne zamandan beri?Ama hocam bu güncellemeden önce de vardı.
Evet muhtemelen bir önceki güncellemeden oldu.Ne zamandan beri?
Bu arada önceki driver güncellemelerini de DDU'suz yaptıysanız onda da fps düşüşü olabiliyor.
Bende de mesela DDU ile silmeden GeForce Experience ile falan bi Hızlı Kurulumla güncellemeye kalksam bayağı drop giriyor. Sizde de olabilir o problem.
guru3d.com dan indirebilirsinbir de programı nereden indireceğim?
Hocam rehberin aynısını yaptım şimdi ne yapmalıyım?guru3d.com dan indirebilirsin
Display Driver Uninstaller yaz google a, çıkar zaten site.
Hocam rehberi yaptım şimdi ne yapayım?Driver mı güncelledin? Güncellediysen DDU ile kaldır, bir eski sürücüyü yükle.
Tavsiyem en son düzgün FPS aldığın driverı kurman.Hocam rehberin aynısını yaptım şimdi ne yapmalıyım?
Tamam indirdim ocak sürümünü. başka bir şey var mı acaba?Tavsiyem en son düzgün FPS aldığın driverı kurman.
Günceli kurup yine drop olursa yine ddu+kurulum zahmetli olur.
Kendi ekran kartını seçip WQHL sertifikalı olanlardan en son iyi FPS aldığını indir.![]()
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.www.nvidia.com.tr
Win10 64Bit kullanıyorsan ayarladım ben seçenekleri.
Test etmekTamam indirdim ocak sürümünü. başka bir şey var mı acaba?