Neler Yeni

Yardım Oyunlarda CPU ve GPU Kullanım Problemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Harun Delen
Merhaba. Dell G5 SE 5505 laptopum bazı oyunlarda örnek olarak gow/lol/sh2 işlemci ve gpuyu %100 kullanmıyor turbo boost açık kapalı farketmeksizin ve hedef fpsime ulaşmadan düşük %lerde kalıyorlar honeywell pt7950 var şuan içerisinde ve öncesinde sıvı metal hariç her türlü macunu da sürdüm ama ne ısıya ne de bazı oyunlarda %100 kullanmamasına bir çözüm bulamadım ve hala çözüm arayışındayım :/
1736798026269.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Harun Delen
w11 home en ideali. Pro falan gereksiz eğer IT falan değilsen gerek yok.
it değilim ama pro bir çok şeyi tweaklemekte yardımcı oluyor diye biliyorum daha sonrasında proya dönmek zorunda kalma korkusuyla eğer pronun homedan -si yoksa proya geçeyim

Farex

80+ Silver
it değilim ama pro bir çok şeyi tweaklemekte yardımcı oluyor diye biliyorum daha sonrasında proya dönmek zorunda kalma korkusuyla eğer pronun homedan -si yoksa proya geçeyim
Bak gündelik oyun oynuyorsan araştırma yapıyorsan IT değilsen yada uzaktan bağlantı işlerine girişmiyorsan home idealdir. Pro gereksiz kaynak kullanıyor. Düz kullanıcının ihtiyacı yok. Windows 10 Pro'da normal bir kullanıcının gerek duymayacağı ek özellikler ve hizmetler vardır. Bu hizmetleri siz kullanmadığınız gibi arka planda boş yere çalışacaktır. Normal bir kullanıcı olarak Windows 10 Home tercih etmenizi tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Harun Delen
Bak gündelik oyun oynuyorsan araştırma yapıyorsan IT değilsen yada uzaktan bağlantı işlerine girişmiyorsan home idealdir. Pro gereksiz kaynak kullanıyor. Düz kullanıcının ihtiyacı yok. Windows 10 Pro'da normal bir kullanıcının gerek duymayacağı ek özellikler ve hizmetler vardır. Bu hizmetleri siz kullanmadığınız gibi arka planda boş yere çalışacaktır. Normal bir kullanıcı olarak Windows 10 Home tercih etmenizi tavsiye ederim.
ekstra kaynak kullandığını bilmiyordum teşekkür ederim iyi geceler.

Top Bottom