Yardım Oyunlarda Crash Yiyorum

Caghanss

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar öncelikle geçen hafta yeni bir pc aldım 6k civarı (RX590.16GB Ram.Ryzen 5 2600) bilgisayardaki yapmam gereken bütün herşeyi yaptım güncelleme vb ama oyunlara girdikten 15-20 dakika sonra veya yüksek grafik yiyen bi sahne geldiğinde oyun çöküyor crash hatası alıyorum ve bunun çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

PSU nedir?

Sınırda bir PSU. Sorun PSU'dan mı kaynaklı deneyelim ekran kartına UnderVolt yapın %25-30 kadar düşürün. Sonra tekrar deneyin.

Sınırda bir PSU. Sorun PSU'dan mı kaynaklı deneyelim ekran kartına UnderVolt yapın %25-30 kadar düşürün. Sonra tekrar deneyin.
Pek bilmediğim şeyler ama deneyeceğim
Post automatically merged:

bir şey sorabilirmiyim acaba sorun cpudanmı kaynaklı çünkü cpu sıcaklığım 90 derece civarı değişiyor

Son düzenleme:
Pek bilmediğim şeyler ama deneyeceğim
Post automatically merged:

bir şey sorabilirmiyim acaba sorun cpudanmı kaynaklı çünkü cpu sıcaklığım 90 derece civarı değişiyor
90 dereceyi geçiyorsa o da olabilir.

Peki cpu sıcaklığını nasıl düşürebilirim şuan bilgisayar dengelide güç seçeneği
CPU'ya UnderVolt yapabilirsiniz ama performans kaybı yaşarsınız. Termal macun kurumuş olabilir yenilemek gerekir. Kasanın hava sirkülasyonunu iyileştirebilirsiniz. Sağlam CPU kule tipi soğutucu alabilirsiniz.

Geri