kral rx 570 1050ti a denk bi ekran kartı aşağı yukarı 35 40 larda gezmesi normal rx 570 için driver güncellemesi yapabilirsin bu tarz sorunlar genelde öyle çözülür ama rx 570 sonuçta yani çok da bişey beklememek lazımi5 9400f,rx570,4gb,16 gb ramli bir sistemim var ve God of war,Ac valhalla gibi oyunlarda fpsyi 35 e veya 40 a sabitlemeden oynayamıyorum yoksa durduk yere ekran kartı kullanımı düşüp fps drop yedirtiyor.
yok kral bu cpu 3060 a kadar destekliyor cpu kullanımı 40 larda falanOyun sirasinda CPU kullanimi GPU kullanimini geciyorsa bottleneck yer. GPU 'yu surekli %99 da tutan grafik ayarlari yaparsaniz sorun cozulecektir. MSAA 'yi falan arttirabilirsiniz ornek olarak.
yok reis düz 1650 den falan daha iyi fps de 35 40 larda gezmiyor medium ayarlarda 50 60 fpslerde geziyor yani sorun bence ekran kartında değil cpu da yapmıyor darboğazıkral rx 570 1050ti a denk bi ekran kartı aşağı yukarı 35 40 larda gezmesi normal rx 570 için driver güncellemesi yapabilirsin bu tarz sorunlar genelde öyle çözülür ama rx 570 sonuçta yani çok da bişey beklememek lazım
peki kral 8 gb vramli bir ekran kartı alsam çözülürmü tam olarakSistem yetmiyordur. VRAM yetmiyor büyük ihtimalle.
Daha rahat edersin. İkinci elden araştırabilirsin. AC valhalla ben de oynadım. VRAM kullanımı bazen 8 GB'ı bile aşıyordu.peki kral 8 gb vramli bir ekran kartı alsam çözülürmü tam olarak
eyvallah kral senin sayende farkettim oyunlarda texture yüklenmemesi gibi sıkıntılar oluyodu en fazla da horizon zero dawnda bunun yüzündenmiş sağol ekran kartı bakıyorum şimdi.Daha rahat edersin. İkinci elden araştırabilirsin. AC valhalla ben de oynadım. VRAM kullanımı bazen 8 GB'ı bile aşıyordu.