errorgaming
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 93
- İsim
- Alper Ersoy
Arkadaşlar artık çıldıracağım, nefret derecesine geldi bütün oyunlardan soğur oldum.
2020 oyunuyla 2010 oyunun hiçbir farkı yok gözümde maalesef.
Bundan 2 sene önce sebepsizce bütün oyunlarda doku, kaplama yüklenmeme sorunu başladı bilgisayarımda, yıllardır araştırıyorum sayısız çözüm denedim hiçbirisi olmadı.
Bahsettiğim sorun aşağıdadır.
W11 geçmeden son 2 ay düzelmişti hatta W11 kullanırken 2 gün öncesine kadar her şey mükemmeldi sonra birdenbire bütün oyunlar böyle oldu. Kaplamalar gitti grafikler gitti, arkadaşlar bilgisayara 3 kez format attım temiz kurulum yaptım 2 kere, W11 kurdum sıfırdan halen böyle yani. Ne yapsam olmuyor yıllardır böyleydi son 2 aydır düzelmişti 2 gün önce BF1 hikayeyi bitirmiştim grafikler şahane idi şimdi gene bozuldu. Bütün oyunlarda aynı problem.
Tüm sürücülerim, ekran kartı vs. güncel.
Oyun orijinal.
Oyunlar ultra grafik ayarlarında her şey en sonda ama sanki low gibi.
Nasıl düzelecek bu problem yardım edin, ya da böyle olan var mı benden başka?
Çözümü nedir?
Sistem R5 3600, RX 5600 XT Sapphire, Gigabyte B450M S2H, 16 GB Corsair RAM, 500 GB SSD, 1 TB HDD.
2020 oyunuyla 2010 oyunun hiçbir farkı yok gözümde maalesef.
Bundan 2 sene önce sebepsizce bütün oyunlarda doku, kaplama yüklenmeme sorunu başladı bilgisayarımda, yıllardır araştırıyorum sayısız çözüm denedim hiçbirisi olmadı.
Bahsettiğim sorun aşağıdadır.
W11 geçmeden son 2 ay düzelmişti hatta W11 kullanırken 2 gün öncesine kadar her şey mükemmeldi sonra birdenbire bütün oyunlar böyle oldu. Kaplamalar gitti grafikler gitti, arkadaşlar bilgisayara 3 kez format attım temiz kurulum yaptım 2 kere, W11 kurdum sıfırdan halen böyle yani. Ne yapsam olmuyor yıllardır böyleydi son 2 aydır düzelmişti 2 gün önce BF1 hikayeyi bitirmiştim grafikler şahane idi şimdi gene bozuldu. Bütün oyunlarda aynı problem.
Tüm sürücülerim, ekran kartı vs. güncel.
Oyun orijinal.
Oyunlar ultra grafik ayarlarında her şey en sonda ama sanki low gibi.
Nasıl düzelecek bu problem yardım edin, ya da böyle olan var mı benden başka?
Çözümü nedir?
Sistem R5 3600, RX 5600 XT Sapphire, Gigabyte B450M S2H, 16 GB Corsair RAM, 500 GB SSD, 1 TB HDD.