Neler Yeni

Oyunlarda Düşük fps sorunu

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
arkadaşlar Elimde İmzamdaki Sistem Var. ekran kartımı başka bir pcde test ettim oda i5 12400f di ramlerin markası farklıydı. Benim anlayamadığım ordada aynı driveri kurmuştum şuandada aynısı kurulu O KASADA Hunt Shawdownda 200 fpsin altına düşmezken şuanki kasamda zaman zaman 120 130 fpslerde 70 80e drop yiyor sizce sorun nedir.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
arkadaşlar Elimde İmzamdaki Sistem Var. ekran kartımı başka bir pcde test ettim oda i5 12400f di ramlerin markası farklıydı. Benim anlayamadığım ordada aynı driveri kurmuştum şuandada aynısı kurulu O KASADA Hunt Shawdownda 200 fpsin altına düşmezken şuanki kasamda zaman zaman 120 130 fpslerde 70 80e drop yiyor sizce sorun nedir.
Ulan senin konuları görmekten ben yoruldum valla ne şanssız adamsın. Ayrıca tek fark rammiydi?

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ulan senin konuları görmekten ben yoruldum valla ne şanssız adamsın. Ayrıca tek fark rammiydi?
hocam vallahi sorunlarım bitmiyor hata gitti şimdi bu bela var evet benim ramler gskill ordaki goodramdi psuda rampageydi. Orda 200 Fpsin Altına Düşmezken benim kasamda drop yiyor

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
hocam vallahi sorunlarım bitmiyor hata gitti şimdi bu bela var evet benim ramler gskill ordaki goodramdi psuda rampageydi. Orda 200 Fpsin Altına Düşmezken benim kasamda drop yiyor
RAM'lerinde sorun olabilir mi? Belki de wattman'i RAM'den dolayı yiyordun.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
hocam vallahi sorunlarım bitmiyor hata gitti şimdi bu bela var evet benim ramler gskill ordaki goodramdi psuda rampageydi
Çok garip valla tek fark ram markası ise acaba senin sisteminde xmp falan mı kapalı? Benimde sorunlar bitmiyor valla bi ekran daki pikselleşmeler mi dersin elden ringde yuzde 50 ekran kartı kullanımı mı dersin mavi ekran mı dersin bende bıktım valla. İlk direkt AMD aklıma geldi suçu ona attım ama baktım monitör ile alakası var gibi geldi o pikselleşme.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
RAM'lerinde sorun olabilir mi? Belki de wattman'i RAM'den dolayı yiyordun.
Hocam Onuda Kontrol ettim bizi bozuk olabilirmi diye ama değil ram kullanımı 9 10a kadar çıkıyor testtede sağlam çıktı. Akım koruma prizinden sonra pro driverde şuan sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok garip valla tek fark ram markası ise acaba senin sisteminde xmp falan mı kapalı? Benimde sorunlar bitmiyor valla bi ekran daki pikselleşmeler mi dersin elden ringde yuzde 50 ekran kartı kullanımı mı dersin mavi ekran mı dersin bende bıktım valla. İlk direkt AMD aklıma geldi suçu ona attım ama baktım monitör ile alakası var gibi geldi o pikselleşme.
onuda denedim hocam kapalıydı açtım ancak fpsde artış 0 Şaka gibi drop yiyor

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Konu içeriğine sistem özelliklerinizi ekleyiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: LEFT

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Son düzenleme:
Top Bottom