Oyunlarda Fps Düşüşü

ZoWieS

80+
Reaksiyon skoru
11
Dün csgo da 250 300 fps alırken bugün 150 120 hatta 90 bile gördüm. Bugün olan sıkıntıdan dolayı olduğunu düşünüyorum----> Bilgisayar sehpanın üzerindeydi yanında da kapı var. Odaya girerken kapıyı sehpaya vurdular ve pc sarsıldı ve kitlendi. Ondan sonra masaüstünde takılma gibi sorunlar yaşadım oyunda ise fps düşüşü oldu.
Sebebi nedir ? Çözümü nedir ?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam kasayı açıp bakın görünür de bir sıkıntı var mı? Lütfen iyice inceleyin. Eğer yoksa oyun ayarlarınıza bakın. Onda da bir sıkıntı yoksa tarama yapmanız lazım.

Sistemin içini Açıp Parçaların Yerinde Kontrolü Yapabilirsin. Ancak Onunla Pek İlgisi Olacağını Zannetmiyorum.

Dün csgo da 250 300 fps alırken bugün 150 120 hatta 90 bile gördüm. Bugün olan sıkıntıdan dolayı olduğunu düşünüyorum----> Bilgisayar sehpanın üzerindeydi yanında da kapı var. Odaya girerken kapıyı sehpaya vurdular ve pc sarsıldı ve kitlendi. Ondan sonra masaüstünde takılma gibi sorunlar yaşadım oyunda ise fps düşüşü oldu.
RAM'lerde oynama meydana gelirse sistem kilitlenir. RAM'leri çıkarın sağlamca tekrartan oturtun tekrar deneyin.

dikkat et bilgisayara aman diyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,170
Üyeler
188,210
Son üye
luxetveritas