Neler Yeni

Oyunlarda fps, işlemci sıcaklığı ve ekran kartı sıcaklığını nasıl görebilirim ?

Buraku3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak Ünal
merhaba. oyunlarda fps , ekran kartı sıcaklığı ve işlemci sıcaklığını nasıl görebilirim. nvidia gtx 1650 super oc modelini kullanıyorum işlemcim ryzen 3 3100.. oyun oynarken bi andan da bu bılgileri nasıl görebilirm ve hep ekranda mı kalıyor onu nasıl ayarlarım detaylı anlatabilecek olan varmı

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
MSI AFTERBURNER kullanabilirsiniz.
Detayını bilmiyorum.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
merhaba. oyunlarda fps , ekran kartı sıcaklığı ve işlemci sıcaklığını nasıl görebilirim. nvidia gtx 1650 super oc modelini kullanıyorum işlemcim ryzen 3 3100.. oyun oynarken bi andan da bu bılgileri nasıl görebilirm ve hep ekranda mı kalıyor onu nasıl ayarlarım detaylı anlatabilecek olan varmı
Söyleki google dan msi alternatif burner i indirmelisiniz arayarak bulabilirsiniz yt den de video izlemenizde fayda var.
İndirip kurduk tan sonra onu açıp oyuna girdinizde tüm bilgiler sol üstte gözükür anlık olarak (gözükmesini istediniz bilgileri ayarlama şansınız var bu yüzden yt den video izleyerek cok kolay bisekilde yapabilirsin)

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
MSI Afterburner kullanabilirsiniz MSI Afterburnerı kurarken RivaTuner'i indirmesine izin verin yoksa ayarlayamazsınız bazı videolara bakarakta nasıl gösterilebileceğine bakabilrisiniz
Siz MSI Afterburnerı kapatana kadar gözükür oyun içinde bilgiler

Top Bottom