Yardım Oyunlarda GPU Kullanmıyor.

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
367
Arkadaşlar Yeni Bilgisayar Aldım Fakat Ekran Kartını Kullanmıyor Kullansa Dahi %20 Sinden Fazlasını Göremedim + Full 30Fps (Minecraft) Çözümü Varmıdır Grafik Ayarlarındanda Nvidia Denetim Masasındanda Denedim Olmadı Son Denediğimde f3 Bastığımda Ekran KArtı Görünüyor Amma Çok Düşük Fps 30fps Yani Bunu Nasıl Çözebilirim ?

Hocam Sonoyuncuda 30Fps Üstü Alamıyorum Hypixel Giriyorum Alıyorum 30Fps Üstü Fakat Normal Mc De De Harici GPU Tanımıyor
Dediğim gibi driverlerle alakalidir. Islemci ile oynuyorsun oyunu ekran karti dahil olmuyor. Bunun en yegane sebebi driverlerdir ama daha cok sebebi olabiliyor. AR GE yapmak gerekli.

Dediğim gibi driverlerle alakalidir. Islemci ile oynuyorsun oyunu ekran karti dahil olmuyor. Bunun en yegane sebebi driverlerdir ama daha cok sebebi olabiliyor. AR GE yapmak gerekli.
Hocam BAzı Ayarlar Sonucunda Grafik KArtını Gtx 1650 Olarak Tanımlatabildim Fakat 30fps de Takılı Kaldı HEralde Ekran KArtıyla Alakalı Bir Sorun Zaten Şu Windowsun Kendi Grafik Ayarlarından Javayı Eklerken Yüksek Grafikli Amd İşlemcisini Kullanın Falan Diyordu İkisindede Bide Şarjda Kullanmadığımdan Dolayı BAya Güç Tasarrufunda Kullandığımdan Dolayıda Olabilir Teşekkürler.

Hocam BAzı Ayarlar Sonucunda Grafik KArtını Gtx 1650 Olarak Tanımlatabildim Fakat 30fps de Takılı Kaldı HEralde Ekran KArtıyla Alakalı Bir Sorun Zaten Şu Windowsun Kendi Grafik Ayarlarından Javayı Eklerken Yüksek Grafikli Amd İşlemcisini Kullanın Falan Diyordu İkisindede Bide Şarjda Kullanmadığımdan Dolayı BAya Güç Tasarrufunda Kullandığımdan Dolayıda Olabilir Teşekkürler.
Rica ederim fakat bu sorunun soylediklerinle alakali olmasi pek muhtemel degil. Dedigim gibi ekran karti okumuyor bilgisayar islemci ile oynuyorsun oyunu. Driverlerle alakali bir sorun yuksek ihtimal.

Rica ederim fakat bu sorunun soylediklerinle alakali olmasi pek muhtemel degil. Dedigim gibi ekran karti okumuyor bilgisayar islemci ile oynuyorsun oyunu. Driverlerle alakali bir sorun yuksek ihtimal.
Hocam Cidden Öyleymiş BEnim Deiğim Gibi Bilgisayarı Şarja Taktım Oyuna Girdim 90 Fps Falan Teşekkürler c:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,150
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri