Bf 2042 de zaten sıkıntı var bencede oluyorMerhaba Arkadaşlar bagzı oyunlarda kaplamalar geç yükleniyor en belirgin olanları ise bf2042,cyberpunk,ready or not
sistemim
rx 6600
r5 3400g
hdd
16gb ram
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+++
olabilir bugun bir ssd ye kuracam oyunu sonuç ne olacak bakalimBf 2042 de zaten sıkıntı var bencede oluyor
Belki darboğaz olduğu için olabilir benim sistemdede darboğaz var çünkü
Hocam hdd den kaynaklı muhtemelen warzone u hdd den oynamaya çalışmıştım bi ara etraf zar zor yükleniyorduMerhaba Arkadaşlar bagzı oyunlarda kaplamalar geç yükleniyor en belirgin olanları ise bf2042,cyberpunk,ready or not
sistemim
rx 6600
r5 3400g
hdd
16gb ram
+++
olabilir yarin denicem darbogazdanda olabilirHocam hdd den kaynaklı muhtemelen warzone u hdd den oynamaya çalışmıştım bi ara etraf zar zor yükleniyordu
Yüksek ihtimal hdd den kaynaklı bu tarz oyunlar hdd içinde çok sağlıklı olmuyorolabilir yarin denicem darbogazdanda olabilir
banada islemci gibi geliyor ama kaplamalar yuklenince sorun olmuyor boyle oynayacaz mecburKanki çok büyük ihtimal işlemciden kaynaklı aynı sorun bendede vardı oyun sabit fps verebilse'de sürekli kaplamalar geç yükleniyordu.
işlemciniz %90 ihtimalle ekran kartınızın hızına yetişemiyor darboğaz yiyorsunuz. Kaplamalar geç yüklenmesi normal. SSD ye taşımak bi nebze olsa rahatlatabişir ama ekran kartı işlemci uyumsuzluğunuzdan diye düşünüyorumMerhaba Arkadaşlar bagzı oyunlarda kaplamalar geç yükleniyor en belirgin olanları ise bf2042,cyberpunk,ready or not
sistemim
rx 6600
r5 3400g
hdd
16gb ram
+++
yarin ssd ye kuracam bakalaim ne olacakişlemciniz %90 ihtimalle ekran kartınızın hızına yetişemiyor darboğaz yiyorsunuz. Kaplamalar geç yüklenmesi normal. SSD ye taşımak bi nebze olsa rahatlatabişir ama ekran kartı işlemci uyumsuzluğunuzdan diye düşünüyorum
deneyin hocam dediğiniz oyunlarda optimizasyon sorunları da halen devam etmekte onu da göz önünde bulundurunyarin ssd ye kuracam bakalaim ne olacak