Neler Yeni

Yardım Oyunlarda ki ms nedir?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,683
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
oyunda iki türlü ms vardır, Milisaniye (ms) cinsinden ölçülen bir sinyaldir ne kadar düşük olursa oyunda o kadar çok avantaj kazandırır daha düşük gecikme sayesinde karşıdaki rakipten daha önce ateş edip kill alabilirsin
1 ) ping olan ms
internet hızınıza bağlı olarak ms değeri artar ve azalır ne kadar az ise o kadar iyidir
2 ) sistem gecikmesi olan ms
monitör, klavye, mouse , ekran kartından gpu'ya ve monitöre olan gecikme süresidir
klavyede ve mouse'daki işlemin en kısa sürede oluşması için düşük ms'li bir klavye gerekir bu da aynı şekilde düşük gecikme sayesinde avantaj yaratır uzun lafın kısası ms dediğin değer düşük olacak
sistem gecikmesini en düşük seviyeye getirmek için NVDIA, NVDIA Reflex adlı optimizesini kullanabilirsin bu yazılım sayesinde işlemci ve gpu gecikmeyi en düşük seviyeye düşürecek şekilde optimize bir şekilde çalışır.

Herşeyi geçtim de bu sorduğun şeyin aynısı google'a yazsan benim dediğim bu cevabı yine alırsın niye google'da arama gereği duymadın ?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bazı yerlerde belki görmüşsündür, ya da fark etmişsindir. FPS yükselince adamı aynı internet hızlarında daha erken görebiliyorsun.
valorantta kaç ms olmalı? bende 17ms diyor (ekran kartından bahsediyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,172
Üyeler
172,792
Son üye
LevearstSEFA
Top Bottom