Oyunlarda küfür etme hakkında

Oyunlarda saçma sapan küfür etmeler oluyor klasik olarak.Az önce valorantta durduk yere daha mic bile açmamışken anneme sövdü.Bende sövdüm tabi haliyle ve daha sonra adam afk kalıp çıktı.Bu senoryo defalarca başıma geldi ve her seferinde sanki adam beni bulmak için oyundan çıkmış gibi hissediyorum :D.
Sizdede oluyormu bu his.
Ben eski evimizin olduğu mahallede başka bir evin adresini veriyorum. Adam gitmiş fotoğraf attı bana :D

Bu olay çok kez başıma geldi insanlar farklı bi boyuta geçti sanki ahlaki değerleri ve merhametleri kalmadı.

Oyunlarda saçma sapan küfür etmeler oluyor klasik olarak.Az önce valorantta durduk yere daha mic bile açmamışken anneme sövdü.Bende sövdüm tabi haliyle ve daha sonra adam afk kalıp çıktı.Bu senoryo defalarca başıma geldi ve her seferinde sanki adam beni bulmak için oyundan çıkmış gibi hissediyorum :D.
Sizdede oluyormu bu his.
adam kudurup çıkıyorsa demek ki işini iyi yapıyorsun böyle devam (y)

Bırak mutele oyununda info vermeye konuşmaya devam et o yokmuş gibi. Zaten olmayan bir varlık. Kendilerini sanalda küfür edebileceklerini sanıyorlar önce insan karşısında iki kelimeyi bir araya getitmeyi öğrensinler. Sen saygınlığını bırakma iyi oynamak veya kötü oynamak bir problem olamaz. Karakter bozukluluğu bu küfür edenler.

Böyle saçma triplere girmektense direk mutele geç, o seni kanser edene kadar sen onu kanser et. türklerin olduğu bir oyunda genelde hepsini mutelerim(csgo için diyorum) saçma sapan triplere girip millete sövüyolar.....

Şu küfür edenleri hiç anlamıyorum ya :kappa:

Sizdede oluyormu bu his.
O zaman sizde karşılık vermeyin o mahlukata. Kötü söze, kötü sözle karşılık vermek doğru değildir. Burada sizde de iş bitiyor.

Adam bana sövüyor haksız bir şekilde ben sana hakaret ettim mi o. diyorum baya sovuyorum sonra susuyor. Bazıları hakaret yemekten hoşlanıyor napalim isteklerini birinin karşılaması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,233
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs
Geri