Neler Yeni

Oyunlarda Pingim Aşırı Yüksek

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Arkadaşlar oyunlarda pingim baya çalkantılı valorantta 30 oluyor 120 oluyor bazen 990 oluyor Türk Telekom kullanıyorum rahatça bir oyun oynayamıyorum sinyal güçlendirici aldım kurdum ve pingim bu sefer sabit 990 almaya başladı :/ gerçekten hiç çare kalmadı dns değişttirdim port açtım olmadı kablosuz kullanıyorum ve kablolu kullanma şansımda yok :/ ne yapabilirim

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar oyunlarda pingim baya çalkantılı valorantta 30 oluyor 120 oluyor bazen 990 oluyor Türk Telekom kullanıyorum rahatça bir oyun oynayamıyorum sinyal güçlendirici aldım kurdum ve pingim bu sefer sabit 990 almaya başladı :/ gerçekten hiç çare kalmadı dns değişttirdim port açtım olmadı kablosuz kullanıyorum ve kablolu kullanma şansımda yok :/ ne yapabilirim
Bi kere kablolu denermisin?
Ben kablolu baglandigimda valoda 20 ping kablosuzda 200 ping alıyorum.
Belki sende de duzelebilir kablolu yapsan.

Rampage KB-R105

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ben adaptör kullanıyodum çok ping vardı kablolu bağlandım cs ve valorantda 1 kez lag sorunu yaşamadım

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Kablolu kullanmadığın sürece bu sorunların devam edecektir.
@alpolojix incelemene aday çıktı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Göktürk Özdemir
Modem çok uzak ise bendede oluyor bazen çok iyi bazen leş gibi oluyor superonline

Seikan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Gökdeniz Yılmaz
bir şey soracağım altyapımı nasıl sorgulayabilirim. adsl olan altyapımı vdsl yapacaklardı.

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
neden kablolu kullanma şansın yok?
Kablolu çok daha iyi olur.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
bir şey soracağım altyapımı nasıl sorgulayabilirim. adsl olan altyapımı vdsl yapacaklardı.
Netspeed'in altyapı sorgulamasını kullan.
Değerlerini SS atarsın buraya :)

Seikan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Gökdeniz Yılmaz
Burada 30 mbps alabilirsiniz yazıyor ama bana 24 geliyor paketimde sınırlamamı var sizce ?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    277.4 KB · Hit: 47

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Kablolu bağlanmalısın.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Netspeed'in altyapı sorgulamasını kullan.
Değerlerini SS atarsın buraya :)
Bir şey sorucağım eskiden sorgulama yaptıgımda 75mbs çıkıodu şimdi ise Sorguladığınız haneye ait altyapı bilgisi bulunamadı. Diyor binadan bişeyler mi aldılar naptılar anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablolu bağlanmalısın.
Bir şey sorucağım Netspeed eskiden sorgulama yaptıgımda 75mbs çıkıodu şimdi ise Sorguladığınız haneye ait altyapı bilgisi bulunamadı. Diyor binadan bişeyler mi aldılar naptılar anlamadım

Kablolu bağlanmalısın.
Bir şey sorucağım Netspeed eskiden sorgulama yaptıgımda 75mbs çıkıodu şimdi ise Sorguladığınız haneye ait altyapı bilgisi bulunamadı. Diyor binadan bişeyler mi aldılar naptılar anlamadım

Son düzenleme:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bir şey sorucağım eskiden sorgulama yaptıgımda 75mbs çıkıodu şimdi ise Sorguladığınız haneye ait altyapı bilgisi bulunamadı. Diyor binadan bişeyler mi aldılar naptılar anlamadım

boş port kalmamıştır ondan.

Top Bottom