Neler Yeni

Yardım Oyunlarda pingim çok yükseliyor

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar merhabalar bu konuyu öncedende açmıştım CS:GO'da pingim yükseliyor diye ama fark ettim ki rocket league'de de aynı sorun oluyor pingim 70-80 giderken ağ hatası verip 140'a çıkıyor geri iniyor CS:GO'da rekabetçide herkes 30 ping benimki 90'dan aşağı inmedi üstüne 180'e kadar çıktı bu sorun 1 ay öncesine kadar yoktu DNS denedim internetteki videolara baktım yine olmadı acaba aile profili güvenli internet mi açık dedim o da açık değil 6606'ya GUVENLI IPTAL yazdım ancak hata veriyor sorun neyden kaynaklı gerçekten anlamadım yardımcı olabilecek var mı?

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
İnternetinin mbps si düşük ise ve modemden wifi yi kullanan varsa pinginin artması normal. Görev yöneticisinden ayrıntılara gir orda ağ olacak ona bas interneti fazlasıyla kullanan program varsa kapat örnek bende bazen windows defender kendini güncelleyerek bana ping çıkarıyor. Birde yakın çevrende ki evlerde onlarda da ping çıkıyorsa sıkıntı altyapı da olabilir. Diyeceklerim bu kadar inş yardımcı olmuşumdur.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetinin mbps si düşük ise ve modemden wifi yi kullanan varsa pinginin artması normal. Görev yöneticisinden ayrıntılara gir orda ağ olacak ona bas interneti fazlasıyla kullanan program varsa kapat örnek bende bazen windows defender kendini güncelleyerek bana ping çıkarıyor. Birde yakın çevrende ki evlerde onlarda da ping çıkıyorsa sıkıntı altyapı da olabilir. Diyeceklerim bu kadar inş yardımcı olmuşumdur.
16 Mbps kullanıyorum kablolu bağlı. Bundan 1 ay önce böyle bir sorun yoktu bende anlamadım.

Musa Dinç

80+ Bronze

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Modem arayüzünden dsl verilerini at.
Tam olarak hangisini atacağım arayüze girdim ama?
rfgvred.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Modem arayüzünden dsl verilerini at.
Burası mı?

erfgvd.png

Musa Dinç

80+ Bronze

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

Musa Dinç

80+ Bronze

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

Musa Dinç

80+ Bronze
Ama modemimin üstünde 4 Port ADSL2+ Wireless N Modem Router yazmakta sanırım VDSL desteklemiyor. :(
Evet ama vdsl olursa 70 e kadar garanti veremem altypaınız eski ise bu kadar desteklemeyebilir hem pinginiz düşer hem hızınız artar ben olsam geçerim modem değişmesi gerekecek evet.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Evet ama vdsl olursa 70 e kadar garanti veremem altypaınız eski ise bu kadar desteklemeyebilir hem pinginiz düşer hem hızınız artar ben olsam geçerim modem değişmesi gerekecek evet.
Bi modem daha var eskilerden Huawei EchoLife HG521 isimli ama o da desteklemiyor sanırım

Şimdi babama bu konuyu söylesem anlamayıp boşvereceği için en iyisimi şu an ki internete katlanacağız artık. Benim anlamadığım 1 ay önce yokken şimdi neden bu kadar yükseldi? Birde bir şey soracağım şu anda 2 yıl türk telekomla anlaşmalıyız 16 Mpbs için upload çok düşük bu arada 0.5 falan neyse şimdi arasak ADSL'den VDSL'ye geçmek istiyoruz desek hızda bir artış olur mu yoksa 16 Mpbs'den devam mı ederiz?

Son düzenleme:

Musa Dinç

80+ Bronze
Bi modem daha var eskilerden Huawei EchoLife HG521 isimli ama o da desteklemiyor sanırım

Şimdi babama bu konuyu söylesem anlamayıp boşvereceği için en iyisimi şu an ki internete katlanacağız artık. Benim anlamadığım 1 ay önce yokken şimdi neden bu kadar yükseldi? Birde bir şey soracağım şu anda 2 yıl türk telekomla anlaşmalıyız 16 Mpbs için upload çok düşük bu arada 0.5 falan neyse şimdi arasak ADSL'den VDSL'ye geçmek istiyoruz desek hızda bir artış olur mu yoksa 16 Mpbs'den devam mı ederiz?
Aynı fiyata daha yüksek hızda internet var durumu anlat işte 2.el falan bulursunuz.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Top Bottom