Neler Yeni

Oyunlardaki Fps Değeri ve GPU Kullanımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Güler
Discord
ToprakBakunin#0001
Oyunlarda Ekran kartı kullanımım çok düşük oluyor almam gereken fpsleri alamıyorum. furmark testi yaptığım zaman sonuçlar çok memnun ediyor ama oyunlarda kafa yoruyor
unknown.png

r5 3600
rtx 2060
DA SISTEM 5

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

TALHA MURAT

80+ Silver

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
hayır rekabetçi oyunlarda gpu kullanımım düşük olacağını biliyorum cyberpunk, borderlands 2, witcher 2 gibi oyunlarda oluyor
o zaman sisteminde arkaplanda(oyun çalışırken) işlemcini kullanan bir şeyler var. ben 3500x ve 5600xt ile böyle bir sorun yaşamıyorum. crackli bir uygulaman varsa bir format atmayı dene. düzeleceğini tahmin ediyorum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bu arada işlemcide cpb açık mı? herhangi bir oc, uv denedin mi? ramlerde oc var mı? varsa hepsini stock hale getirip öyle girmeyi dene oyunlara. stabil olmayan bir ayar yaptıysan ondan da olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Güler
Discord
ToprakBakunin#0001
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman sisteminde arkaplanda(oyun çalışırken) işlemcini kullanan bir şeyler var. ben 3500x ve 5600xt ile böyle bir sorun yaşamıyorum. crackli bir uygulaman varsa bir format atmayı dene. düzeleceğini tahmin ediyorum.
crackli hiçbirşey kullanmam asla görev yöneticisinden kontrol ettiğim zamanda bir şey yok cpu luk
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada işlemcide cpb açık mı? herhangi bir oc, uv denedin mi? ramlerde oc var mı? varsa hepsini stock hale getirip öyle girmeyi dene oyunlara. stabil olmayan bir ayar yaptıysan ondan da olabilir.
cpb açık ekstra olarak xmp açtım sadece oc uv falan yapmadım

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
crackli hiçbirşey kullanmam asla görev yöneticisinden kontrol ettiğim zamanda bir şey yok cpu luk
Mesaj otomatik birleştirildi:

cpb açık ekstra olarak xmp açtım sadece oc uv falan yapmadım
çok ilginç. sıcaklıklar ne alemde? işlemci çok ısınıyorsa thermal throttling yaşıyor olabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Güler
Discord
ToprakBakunin#0001
Top Bottom