Neler Yeni

Oyunlardan çabuk sıkılıyorum.

CrowleyS

80+
Rust oynadın mı hiç?
Yok hocam duydum ama oynamamıştım. Bir bakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lost Ark olabilir, ayrıyeten Genshin impact'a da bakabilirsin o da gayet güzel.
Lost ark'a tam şimdi bakıyordum. Genshin oynamıştım.

Bir süre oyun oynamayı bırakmak :D
Gayet mantıklı teşekkürler :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Oyun oynama. Beynin tatmin olmuyor demek ki. Daha farklı bir şeyler yapmalısın.

CrowleyS

80+
arkadaş cevrenle birlikte oynamıyorsan tabikide sıkılırsın. Ben mesela PUBG oynuyorum ama sırf arkadaşlarımla muhabbet olduğu için. O yüzden belli bir yaşın üstü için oyun oynamak kahvehaneye gitmek gibi bir şey.
Çevremde çok fazla oyun oynayan yok sanırım bundan kaynaklı bir problem

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
gowdan sıkıldıysan sana oyun önermez zor ya valo cs tarzı oyunları oyna apex oyna sarabilir tek oyun oynamak her zaman sıkıcı olmuştur bu arada

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,423
İsim
Hacı
World Of Tanks başlama zamanınız gelmiş :D

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
gowdan sıkıldıysan sana oyun önermez zor ya valo cs tarzı oyunları oyna apex oyna sarabilir tek oyun oynamak her zaman sıkıcı olmuştur bu arada
Ne alaka god of war benide sıkıyor ama oyun oynama seviyorum.

The Batman

80+ Silver
yani istemeyerek oyun oynamanın bir anlamı yok başka şeylere bak zaten bir süre sonra düzelir

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Selamlar,

Gaming bilgisayar almadan önce her oyunu oynarım diye düşünüyordum. Daha sonra bir gaming pc aldım ama şuan çoğu oyundan çok çabuk sıkılıyorum.
Bitirebildiğim bir GTA 5 var, onu da 1-2 ay gibi bir sürede bitirdim. Uzun zamandır tek oynadığım oyun hafif bir oyun olduğundan dolayı istediğin zaman girip, istediğin zaman çıkabildiğin için CsGo.

-God of war oynadım dağa gidiyorlar ama hep sandık aç canavar öldür vs. vs. Bir türlü dağa gidemedim. Kendini çok tekrar etti sıkıldım.
-Cyberpunk 2077 oynarken içim karardı ve bu da aynı şekilde hep tekrar ediyor.

50 - 60 GB olan oyunlar indiriyorum 5 dk oynayıp sıkılınca siliyorum.

Oyun öneriniz var mıdır ?
korku gerilim oyunları oyna bende senin gibiyim dying light 1 i oyna emin ol sarar

Lost ark'a tam şimdi bakıyordum. Genshin oynamıştım.
lost ark tavsiye etmem bir süre sonra hep aynı şeyleri yapıyosun boslara felan girme bile sınırlı yapmışlar 2 kere giriyosun sonra item vermiyor parayı basan istediğini alıyor

Yuqion

80+
Ben bu tarz oyunlardan (Hikayeli) hoşlanmıyorum 9. sınıfa ilk başladığımda rust oynuyordum bilgisayarımı yeni almıştım sınıftaki arkadaşlarıma da Rust almalarını beraber oynayabileceğimizi söyledim ama 40 takla attılar oyunu almamak için, çok ısrar ettim ve aldırdım bir tanesine ilk başlarda sevmedi, oyunu öğrenince oyunu bırakamadı. Şuan onunla kavgalıyız aramız kötü onun yaklaşık 4k rust oynama saati var benim 2.5k belki vardır.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
aynı arıza bende de var en son dying light aldım ama 2 saat bile oynamadım cs 180 saat oynadım en uzun oynadığım oyun minecraft sanırım sonoyuncuda titanyum oynuyorum 2 yıldır 1440 saat oynamışım neden bu oyunu bu kadar oynadığımı sorarsanız öncelikle eski laptopumda her oyunu açamıyodum cs de güncellemelerden sonra kasınca sadece bunu oynayabildim ayrıca 4-5 kişilik arkadaş grubumuz vardı harbiden sarıyordu benim pc kastığı için de skype tan konuşuyorduk güzel günlerdi :) ama hikayeli bir oyun oynadğımda çabuk sıkılıyorum çünki tek başımayım. tek başıma oynadığım en uzun oyunda mb warband steamde 123 saat ama cackte de en az bi 200 saat vardır.
yeni pc yi almadan önce ben de senin gibi onda akarım bunu oynarım cart curt diyodum 3 oyundan başka adamakıllı oynamadım minecaftıda bırakamadım :)

Top Bottom