Neler Yeni

Oyunlardan çabuk sıkılıyorum.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Farway

80+ Silver
Senin benim gibi adamları çok heyecanlı bir hikayesi ve değişik olayaları olmadıkça bu tarz oyunlar sıkar. Oturup age of empires oynamak daha çok zevk veriyor,ya da metin2 silkroad tarzı mmorpg oynayacaksın ama ben bu oyunlara yeni bir soluk görmek istiyorum grafikleri ve oynanışları eskidi ve çok rutine bağlıyor bir yerden sonra.

Mount and blade bannerlord oynayabilirsin evet bu da sıkıyor biraz ama yinede zevkli. RDR2 oynayabilirsin çok değişken bir oyun ve cidden iyi.

Mortal kombat hikaye modu oynayabilirsin.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
New World oyna

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
@Farway ın dediği gibi MB Bannerlord oynayabilirsin. Bende senin tarzındaki bir oyuncuyum, muhtemelen hikaye içindeki diyaloglar bizi oyundan soğutuyor ve canımızın çabuk sıkılmasını sağlıyor. Dying Light 1 in ilk parkurunda oyunu bıraktım. Hack and Slash de oynayabilirsin. Hadesi de +70 saat oynadım mesela. FM e 200 saat bayılabiliyorum ama ağır hikayeli, durmadan senaryo giren ve durmadan diyalog oyunlardan bayma geliyor.

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
the forest, raft, rust gibi ekipçe girilen loot kasıp kendini geliştirebileceğin ve arkadaşlarınla hayal gücünü kullanabileceğin survival oyunları oyna çok sarar :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Atakan
Selamlar,

Gaming bilgisayar almadan önce her oyunu oynarım diye düşünüyordum. Daha sonra bir gaming pc aldım ama şuan çoğu oyundan çok çabuk sıkılıyorum.
Bitirebildiğim bir GTA 5 var, onu da 1-2 ay gibi bir sürede bitirdim. Uzun zamandır tek oynadığım oyun hafif bir oyun olduğundan dolayı istediğin zaman girip, istediğin zaman çıkabildiğin için CsGo.

-God of war oynadım dağa gidiyorlar ama hep sandık aç canavar öldür vs. vs. Bir türlü dağa gidemedim. Kendini çok tekrar etti sıkıldım.
-Cyberpunk 2077 oynarken içim karardı ve bu da aynı şekilde hep tekrar ediyor.

50 - 60 GB olan oyunlar indiriyorum 5 dk oynayıp sıkılınca siliyorum.

Oyun öneriniz var mıdır ?
Bende senin gibi oldum sonra FL studio indirdim şimdi piyano çalıyorum. Mutluyum. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
New World oynayabilirsin birde güzel ekip buldun mu tamamdır.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Pc sat boşver oynama yada online oyunlar yumul oralar daha eğlenceli hikaye oyunları darlıyor biliyorum o hissi pc aldım oyun oynıycam diye neyse gerisini bilion ztn

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
far cry 3 ten başla sniper elite 4 ve 5 de çok iyi

Top Bottom