Neler Yeni

Oyunlardan çok çabuk sıkılıyorum yardım

Tetovo53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tetovo53
Eskiden pcm kötü diye pek fazla oyun oynayamıyordum oynadığım oyunları bitiriyordum ve seviyordum ama şu an iyi bir pcm var ve oyunlardan hiç zevk almıyorum. Bir tek lol oynuyorum oda 1,2 el. En son hades aldım 5 6 saat sonra sıktı. Bir çok oyun denedim ama nafile. Ne yapmalıyım öneriniz ne olur

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Eskiden pcm kötü diye pek fazla oyun oynayamıyordum oynadığım oyunları bitiriyordum ve seviyordum ama şu an iyi bir pcm var ve oyunlardan hiç zevk almıyorum. Bir tek lol oynuyorum oda 1,2 el. En son hades aldım 5 6 saat sonra sıktı. Bir çok oyun denedim ama nafile. Ne yapmalıyım öneriniz ne olur
Benimde öyle bağımlılık yapan 1 tane rust var o da solo takılınca sıkılıyorum bazen tekrara bağlıyor

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Online oyunlardan zevk almıyorsan hikayesi sürükleyici oyunlar oyna.

Demek kainat oynamanı istemiyor hobi edinebilirsin

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Bende aynı duyguları hissediyorum. Galiba yaşlandık. Oyun değilde kendini geliştirecek şeyler yaparsan dopamin salgılaman daha hızlı olur. Ben modelleme öğrenmeye başladım ve oyun oynamaktan daha keyifli gelmeye başladı

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Bendede aynı sıkıntı var ama bu sene sınav senem. İşime geliyor yani :D

JackieTR

80+ Bronze
Mod yama desteği olan oyunlar oyna merak uyandiricak sıkılınca farklı şeyler ekleyip tekrar tekrar kendini oynatacak oyunlar .. Ben her oyunu oynamam ets2 oynuyorum çok sıkılınca otobüs mod araba mod Türkiye haritası kafaya göre takılıyor um .. Mod desteği olan oyunlar her zaman diğer oyunlar dan daha iyidir 💪

Tetovo53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tetovo53
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mod yama desteği olan oyunlar oyna merak uyandiricak sıkılınca farklı şeyler ekleyip tekrar tekrar kendini oynatacak oyunlar .. Ben her oyunu oynamam ets2 oynuyorum çok sıkılınca otobüs mod araba mod Türkiye haritası kafaya göre takılıyor um .. Mod desteği olan oyunlar her zaman diğer oyunlar dan daha iyidir 💪
ets2 12 saatim var girince 30dkdan fazla dayanamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Online oyunlardan zevk almıyorsan hikayesi sürükleyici oyunlar oyna.
eskiden hepsi sarıyordu hangisine girsem diye şaşırıyordum ama şu an hiç biri sarmıyor

JackieTR

80+ Bronze
ets2 12 saatim var girince 30dkdan fazla dayanamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

eskiden hepsi sarıyordu hangisine girsem diye şaşırıyordum ama şu an hiç biri sarmıyor
Aslında o sorun bende de var eski PC de oyun açmaz dona dona oynayıp keyif alırken şimdi yeni pc sadece açiyorum elektrik yakiyorum telden insta filen giriyorum 😂😂 zengin olunca heves kaçıyor demek ki (zengin ; iyi PC olunca)

Tetovo53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tetovo53
Demek kainat oynamanı istemiyor hobi edinebilirsin
aslında sadece oyun değil çoğu şeyden sıkılıyorum eskiden sagonun şarkısını 100 defa art arta bile dinlerdim ama şu an 3.de kapatıyorum ama sen bana hobi söyle ben bakarım

p2n5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
parallel
Çünkü oyunu yüzeysel oynayıp geçmişsin. Hades geniş bir oyun. 5-6 saat oynamayla değil, 100-200 saat oynamayla bile bitiremezsiniz oyunu. Kombinasyonları dene. Mesela Zeus'tan Attack alıyorsan, diğerlerinden atılma falan al.

aslında sadece oyun değil çoğu şeyden sıkılıyorum eskiden sagonun şarkısını 100 defa art arta bile dinlerdim ama şu an 3.de kapatıyorum ama sen bana hobi söyle ben bakarım
Basketbol oynamak, resim çizmek (tuval sulu boya akrilik boya Kara kalem), futbol, video editlemek, Koleksiyon yapmak, Astronomiyle ilgilenmek, Fotoğraf çekmek, Yabancı dil öğrenmek, Kod yazmak, bilim dalında araştırma yapmak, Enstrüman çalmak, yürüyüş yapmak, bisiklet sürmek, buz pateni, kaligrofi öğrenmek, yemek yapmak, etamin yapmak, mandala boyamak, önemli sözleri not tutmak, origomi yapmak, yoga yapmak, tiyatro yapmak, karate vb. dövüş teknikleri öğrenmek, toprakla uğraşmak, yüzmek, hayvanlarla ilgilenmek, insanlara yardımda bulunmak (çok güzel hissetirir dene bence),kamp yapmak, yeni biriyle tanış, kitap yazmak, şarkı söylemek, dans etmek, tarihi yerleri gezmek, ekonomi ile ilgilenmek, kitap okumak, beste yapmak, dini şeyleri yerine getirmek (yapman gerekiyor zaten ama müq hissettirir) yazarken yoruldum şuan daha aklıma gelmiyor...

Top Bottom