aslında sadece oyun değil çoğu şeyden sıkılıyorum eskiden sagonun şarkısını 100 defa art arta bile dinlerdim ama şu an 3.de kapatıyorum ama sen bana hobi söyle ben bakarım
Basketbol oynamak, resim çizmek (tuval sulu boya akrilik boya Kara kalem), futbol, video editlemek, Koleksiyon yapmak, Astronomiyle ilgilenmek, Fotoğraf çekmek, Yabancı dil öğrenmek, Kod yazmak, bilim dalında araştırma yapmak, Enstrüman çalmak, yürüyüş yapmak, bisiklet sürmek, buz pateni, kaligrofi öğrenmek, yemek yapmak, etamin yapmak, mandala boyamak, önemli sözleri not tutmak, origomi yapmak, yoga yapmak, tiyatro yapmak, karate vb. dövüş teknikleri öğrenmek, toprakla uğraşmak, yüzmek, hayvanlarla ilgilenmek, insanlara yardımda bulunmak (çok güzel hissetirir dene bence),kamp yapmak, yeni biriyle tanış, kitap yazmak, şarkı söylemek, dans etmek, tarihi yerleri gezmek, ekonomi ile ilgilenmek, kitap okumak, beste yapmak, dini şeyleri yerine getirmek (yapman gerekiyor zaten ama müq hissettirir) yazarken yoruldum şuan daha aklıma gelmiyor...