Neler Yeni

oyunlardan zevk almamaya başladım

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
eskiden sistemim yoktu 7 8 yaşlarında torrentten gta indirmiştim eski bir laptopa gta bitirmiştim o zaman varya nasıl zevk veriyordu oyun oynamak için herşeyimi verirdim şimdi 13 yaşına gireceğim 4070 sistemim var ama hiçbir oyun sarmıyor neden bilmiyorum ne yapmamı önerirsiniz

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Araya farklı şeyler sokmayı
Kitap okumak dizi izlemek vs gibi

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Ömer
Steam
1316142768
eskiden sistemim yoktu 7 8 yaşlarında torrentten gta indirmiştim eski bir laptopa gta bitirmiştim o zaman varya nasıl zevk veriyordu oyun oynamak için herşeyimi verirdim şimdi 13 yaşına gireceğim 4070 sistemim var ama hiçbir oyun sarmıyor neden bilmiyorum ne yapmamı önerirsiniz
muhammed isimmi degistin la bu arada aynı olay bendede var

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
okr
şöyle açıklayayım aynı durum bende de var. eskiden eski patates pc ile oyun oynamak çok keyifli oluyordu, o bilgisayarın o oyunu açıp oynatması bana çok heyecanlı geliyordu. eskiden pentiumlu bir sistemim vardı bi oyunu açtığı zaman köpek gibi sevinirdim. kastığı zaman bir kez tokat vurup devam etmek çok güzel oluyordu. artık aldığın sistemin her oyunu açabilecegini bilmek uzaklaştırıyor bence.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kratos bey sen de değişmişsin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araya farklı şeyler sokmayı
Kitap okumak dizi izlemek vs gibi
kitap okuyorum aşırı derecede bir de test çözüyorum hobi gibi oldu artık

çağrı de muhammet uzun isim

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Çünkü eski heyecanı veren şeyler yok artık.
Eskiden her şey azdı ve kıymetliydi ve birbirinden farklıydı. Şimdi her şeyden çok fazla var, kıymeti yok ve neredeyse hepsi birbirini taklit ediyor. O yüzden hepsinin mantığı aynı geliyor.
Eskiden acaba kaldırır mı bilgisayarım diye merak içinde kalırdın, o oyunu bilgisayarına atmak için nereden bulacağım diye düşünürdün. Şimdi tek tık ile elinin altında hepsi.

Önerim oyun türlerini değiştir. Güzel oyun demek mükemmel grafiklere sahip en güncel bilgisayarın açabildiği oyun demek değildir. Güzel oyun oynadığında seni heyecanlandıran bazen sana bir şeyler katan oyundur. Bazen zorlu bir bölümü geçmek için haftalarca düşündüren, bazen bir bölümü geçemediğin için en başından oynaman gereken oyundur güzel oyun.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Çünkü eski heyecanı veren şeyler yok artık.
Eskiden her şey azdı ve kıymetliydi ve birbirinden farklıydı. Şimdi her şeyden çok fazla var, kıymeti yok ve neredeyse hepsi birbirini taklit ediyor. O yüzden hepsinin mantığı aynı geliyor.
Eskiden acaba kaldırır mı bilgisayarım diye merak içinde kalırdın, o oyunu bilgisayarına atmak için nereden bulacağım diye düşünürdün. Şimdi tek tık ile elinin altında hepsi.

Önerim oyun türlerini değiştir. Güzel oyun demek mükemmel grafiklere sahip en güncel bilgisayarın açabildiği oyun demek değildir. Güzel oyun oynadığında seni heyecanlandıran bazen sana bir şeyler katan oyundur. Bazen zorlu bir bölümü geçmek için haftalarca düşündüren, bazen bir bölümü geçemediğin için en başından oynaman gereken oyundur güzel oyun.
genelde gta online dışında oyun oynamıyorum hikaye oyunu geçeyim dedim far cry new dawn oynuyorum ama sarmıyor hala

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Oyun oynarken grafik takıntısı yapmadan ânı yaşamak önemli bu devirde. Eskiden kimin umrundaydı grafik? Oyun açılıp oynansın o bizim için kafiydi.
Mesela ben bazen sıkılıp eski Snex9X oyunlarını oynuyorum.

Windows 10'un eski XP oyunlarını açmamasından dolayı XP oyunlarını açabilmek için sanal makine kurdum sırf.

Windows'un uyumluluk ayarı nasıl bir şeyse eski sürüm uygulamalarını bir türlü açmıyor. Baştan yeniden yapılmalı bu uyumluluk ayarı.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Oyun oynarken grafik takıntısı yapmadan ânı yaşamak önemli bu devirde. Eskiden kimin umrundaydı grafik? Oyun açılıp oynansın o bizim için kafiydi.
Mesela ben bazen sıkılıp eski Snex9X oyunlarını oynuyorum.

Windows 10'un eski XP oyunlarını açmamasından dolayı XP oyunlarını açabilmek için sanal makine kurdum sırf.
ben nostalji anlamıyorum ama yaşı belirttim ilk oynadığım oyun gta 5

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
ben nostalji anlamıyorum ama yaşı belirttim ilk oynadığım oyun gta 5
Nostalji oyunları genelde düşündürmeye ve el göz koordinasyonunu çok iyi kullanmaya yönelik. Nostalji olmasına gerek yok. Yakın zaman oyunlarına da bakabilirsin.
Dediğim gibi oyun türlerini değiştir. Hep hikayeli, online oynamak yerine düşündürücü, dikkat gerektiren,... gibi oyunlara bak.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Nostalji oyunları genelde düşündürmeye ve el göz koordinasyonunu çok iyi kullanmaya yönelik. Nostalji olmasına gerek yok. Yakın zaman oyunlarına da bakabilirsin.
Dediğim gibi oyun türlerini değiştir. Hep hikayeli, online oynamak yerine düşündürücü, dikkat gerektiren,... gibi oyunlara bak.
teşekkürler cevabın için

roblox mu girsem acaba :D

grasdiyas

80+ Silver
Bendede aynı sıkıntı var eskiden film yada youtube den video izlemez intel celeron ile 15fps gta oynardim sistem topladim simdi sadece film izliyorum arada youtube deyim oyuna girdikten 2 dk sonra cikiyorum eylenceli değil hiç ama konsol düşünüyorum param olursa rog ally alip uzun yolda oynamak cok eylebceli olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,199
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom