OYUNLARI BERABER OYNAYACAĞIM ARKADAŞ ORTAMI

Reaksiyon skoru
72
Bir çok oyun oynuyorum fakat genelde solo oynadığım için her oyunda 2 3 el attıktan sonra canım sıkılıyor. Bende karar aldım en azından bir ortam oluştarabilirim düşüncesi ile bir konu açtım.
Oynadığım Oyunlar
Call Of Duty : Warzone
Valorant
Cs:Go ( AZ )
TFT
Minecraft ( Stres vs. atmak için )
GTA V
Apex Legends

+16 olursanız sevinirim.
Discord : Seyfi#6649

Bir çok oyun oynuyorum fakat genelde solo oynadığım için her oyunda 2 3 el attıktan sonra canım sıkılıyor. Bende karar aldım en azından bir ortam oluştarabilirim düşüncesi ile bir konu açtım.
Oynadığım Oyunlar
Valorant
TFT
GTA V
Apex Legends

+16 olursanız sevinirim.
Bendensin ama sistemim yok olsaydı Her zaman :)

Bende Valorant için oyun arkadaşı arıyorum. Hatta genel anlamda topluluk oluşturmak sohbet etmek zaman geçirmek için discord sunucusu bile açtım ama kimseyi bulamıyorum.

Bende Valorant için oyun arkadaşı arıyorum. Hatta genel anlamda topluluk oluşturmak sohbet etmek zaman geçirmek için discord sunucusu bile açtım ama kimseyi bulamıyorum.
Bulmak için arkadaş bulmaya uğraştığın zaman bulamazsın zaten, bulsan da ne kadar samimi bir arkadaşlık olur bilemedim.

Oynadığım Oyunlar
Valorant
TFT
GTA V
Apex Legends

+16 olursanız sevinirim.
Kardeş bende ark arıyorum. Ben olabilirim aslında yaş 14 ve pc kötü (Ama herhalde yeni pc alabiliriz)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,277
Üyeler
192,669
Son üye
merirm
Geri