Neler Yeni

Oyunları gamepad ile oynamak gerçekten güzelmi?

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
uğur
PC de hikaye oyunlarını gamepad şeyiyle oynamak cok eğlencelimi şu sıralar birkaç hikaye oyunlarına başladım baya zevkli güzel birşeyse son paramla almayı düşünüyorum değermi ?
Klavyeyle oynuyorum cok farkı varmı?

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Yusuf Karayer
PC de hikaye oyunlarını gamepad şeyiyle oynamak cok eğlencelimi şu sıralar birkaç hikaye oyunlarına başladım baya zevkli güzel birşeyse son paramla almayı düşünüyorum değermi ?
Klavyeyle oynuyorum cok farkı varmı?
Çok fark var ya hocam FIFA 23 almıştım zamanında, Klavyeyle oynuyordum şuan Gamepad geçtim nasıl olacağını merak ettiğim için cidden o rahatlık hissini alıyorsunuz.

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok fark var ya hocam FIFA 23 almıştım zamanında, Klavyeyle oynuyordum şuan Gamepad geçtim nasıl olacağını merak ettiğim için cidden o rahatlık hissini alıyorsunuz.
param yok öğrenciyim 200-300tl birşeyler cıkarmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alperen
bazı oyunların klavye ile bazı oyunların ise gamepad ile oynanması benim daha çok hoşuma gidiyor daha çok vurmalı kırmalı oyunlar klavye mouse ile oynarken,beyond two souls u gamepad ile oynayıp daha fazla keyif almıştım

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazı oyunların klavye ile bazı oyunların ise gamepad ile oynanması benim daha çok hoşuma gidiyor daha çok vurmalı kırmalı oyunlar klavye mouse ile oynarken,beyond two souls u gamepad ile oynayıp daha fazla keyif almıştım
ghost of tsushima rdr2 uncharted last of us spiderman serileri

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
uğur
Xbox controller veya f710 gibi sıradan gamepadlerle oynamak bile çok guzelken Dualsense bunların çok daha fazlasını sunuyor. Özellikle PS oyunlarında yaşattığı deneyimler muazzam.
valla bi xbox kolu alsam güzel olurmu sizce sararmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

oturarak oynuyorum klavyeden gerçekten böyle omaygat domates corbası dedirteçek şekilde güzel sararmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

350tl ye xbox 360 gamepad alınır mı? acaba

Son düzenleme:

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
uğur
dostlar ps4 kolumu xbox 360 kolumu ikiside kablolu olcak siz hangisini önerirsiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,280
Üyeler
161,429
Son üye
Acrones
Top Bottom