Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,102
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne alaka Onu Anlayamadım. Oyun Motoru İle Çıkan Dillerin ne alakası var ki ?tüm oyun motorları ingilizce bence ondan
Ne alaka Onu Anlayamadım. Oyun Motoru İle Çıkan Dillerin ne alakası var ki ?tüm oyun motorları ingilizce bence ondan
1. olarak o benim mesajım değil benim benim yazmadığım mesajı bana göstermek acizliktirAlıntıyı görüntüle
Şu mesajından her şey anlaşılıyor gibi. Ayrıca madem öyle değil farklı düşünüyorsun bana sövmek yerine bu durumu bana izah edebilirdin. Ben hakaret kullanmadan tartışırken senin bana küfür etmen yaşını açıklıyor. İyi forumlar.
Saybırpank bilen dayı varsa bırakın da çip taksınlarSaybırpanknan beynimize çip takacaklar
1. olarak o benim mesajım değil benim benim yazmadığım mesajı bana göstermek acizliktir
2. olarak ***** dediğim için küfür etmiş sayılıyorsam benle alaycı ve boş konuşıp kışkırtmak acizliktir
3. olarak bana attığın yalana karşı dedimki eğer öyle bir mesajım varsa bana geri at ama onuda atmyıp başkasının mesajını attın bu da acizliktir
iyi forumlar.
Biraz Sakin Olun Beyler. Kavga Etmenize Gerek Yok.Saybırpanknan beynimize çip takacaklar
Yok banlıyorlar ben noktalı kullandığımda 2 AY YEMİŞTİM1. olarak o benim mesajım değil benim benim yazmadığım mesajı bana göstermek acizliktir
2. olarak ***** dediğim için küfür etmiş sayılıyorsam benle alaycı ve boş konuşıp kışkırtmak acizliktir
3. olarak bana attığın yalana karşı dedimki eğer öyle bir mesajım varsa bana geri at ama onuda atmyıp başkasının mesajını attın bu da acizliktir
iyi forumlar.
Abicim yürü git işine az önceki mesajıma bak bakalım sen mi yazmışsın başkası mı yazmış? Madem öyle düşünmüyorsun küfür etmeden bana bunu açıklayabilirdin, ama belli ki küfürsüz tartışamıyorsun.1. olarak o benim mesajım değil benim benim yazmadığım mesajı bana göstermek acizliktir
iyi forumlar.
iLK VE SON HARF BELLİ ANLAŞILIYOR1. olarak o benim mesajım değil benim benim yazmadığım mesajı bana göstermek acizliktir
iyi forumlar.
Yalan falan atmadım 15. sayfadaki son mesajıma bak bakalım.1. olarak o benim mesajım değil benim benim yazmadığım mesajı bana göstermek acizliktir
iyi forumlar.
"Sence nedir peki?" hmmmmmmYalan falan atmadım 15. sayfadaki son mesajıma bak bakalım."
Amacım kavga etmek değil, adam akıllı tartışırken küfür yedim.Saybırpank bilen dayı varsa bırakın da çip taksınlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz Sakin Olun Beyler. Kavga Etmenize Gerek Yok.
Bak kanka diyorum ki madem öyle demek istemedin, bana adam değilsin demek yerine, bana küfretmek yerine bu durumu açıklasaydın."Sence nedir peki?" hmmmmmm
dış güçTürkiye Pazarının Geliri Fazla Hocam. Düşük Değil. Bence Kasıtlı Bir Olay
Kasıtlı Bir Olaydan Kastım Coğrafyaydı. Ancak Mahalle Dayısı Gibi Gözüktü Galiba Cümledış güç
xdKasıtlı Bir Olaydan Kastım Coğrafyaydı. Ancak Mahalle Dayısı Gibi Gözüktü Galiba Cümle
2023 te Züper Gücüz YEEnim
Hayır sadece Türkiye'de konuşulan Türkiye Türkçesi olarak düşünme. Azeri Türkçesi, Kazak Türkçesi, Uygur Türkçesi ve daha birçok Türkçe var. Genel olarak en çok konuşulan 3. dil. 1. İngilizce 2. Çince 3. Türkçe olarak halen birçok Afrika ülkesinde Osmannlı'dan kalma bir dil alışkanlığı var. Yeni nesil de olmasa da eski amca dedeler konuşuyor her ne kadar resmi dili Fransızca olsa daTürkçe en çok konuşulan 20. dil