Neler Yeni

Oyunların Türkçe Çıkmaması'nın Sebebi Nedir ?

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Buna baktıklarını düşünüyorum yoksa çıkardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amerika da 70 dolar ne alaka herhalde asgari öüçrete böldünüz
Arkadaş Amerikada 70 dolarlık Kaç Oyun Alındığını Türkiyede Kaç Oyun Alındığını kıyaslamış

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam PC Tarafında Satın alanlar PS Tarafına Göre Düşük Olsa da PS Tarafında gene alan var. O Yüzden Uncharted Gibi Oyunlara Türkçe Dil Desteği var.
Bundan sonra PS tarafında da çok bir şey beklemiyorum ben. Konsol fiyatları, oyun fiyatları işi iyice çıkmaza sokuyor.

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Sence nedir peki söyler misin?
Bir çok neden olabilir hepsini tek tek anlatamam ama en basiti teknisyen hem yazlım dili bilip hemde çok rahat Türkçe ve İngilizce konuşan çalışanları yoktur bence Türkiyede bu değerle sahip kişiler az çıkıyor veya Türk oyuncu kitlesi Türkiyede oyuncular bildikleri birkaç oyun var daha ötesine geçemiyorlar Csgo Valorant League of legends Pugb Mobile çoğu kişi bu oyunları oynuyor ondan başka oyunda girmiyor sen hangi aaa oyunda Türk topluluğu ile karşılaştın acaba evet Türkiye de oyuncu topluluğu fazla ama hep aynı sıradan oyunları oynuyorlar oyun firmaları da ona göre Türkçe arayüz altyazı yapıyor

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Bir çok neden olabilir hepsini tek tek anlatamam ama en basiti teknisyen hem yazlım dili bilip hemde çok rahat Türkçe ve İngilizce konuşan çalışanları yoktur bence Türkiyede bu değerle sahip kişiler az çıkıyor veya Türk oyuncu kitlesi Türkiyede oyuncular bildikleri birkaç oyun var daha ötesine geçemiyorlar Csgo Valorant League of legends Pugb Mobile çoğu kişi bu oyunları oynuyor ondan başka oyunda girmiyor sen hangi aaa oyunda Türk topluluğu ile karşılaştın acaba evet Türkiye de oyuncu topluluğu fazla ama hep aynı sıradan oyunları oynuyorlar oyun firmaları da ona göre Türkçe arayüz altyazı yapıyor
Rdr 2 , Cod, Bf Kitlesi Ülkede Fazla Aslında

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Büyük şirketlerin oyuna kasıtlı olarak Türkçe eklemediğini, düşmanlık yüzünden bunu yaptıklarını diyorum. Bunu evde masanda otururken mi çözdün?
Hocam Devlet Ambargolarından da kaynaklı olabilir. Mesela Avrupa Birliği İle Aramız İyi Değil. Volkswagen Türkiyeye yatırım Yapacağı zaman Avrupa Birliğinden Tepki Gelmişti. Sonra Yatırımdan Vazgeçilmişti

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Büyük şirketlerin oyuna kasıtlı olarak Türkçe eklemediğini, düşmanlık yüzünden bunu yaptıklarını diyorum. Bunu evde masanda otururken mi çözdün?
Bence kahvehanede amcalarla bereber amerika bizi kıskanıor derken buldu

Excator23cm

80+ Gold
Uygunsuz dil
Lan s***k bak bütün mesajlarıma ne zaman kasıtlı olarak Türkçe eklemedi dedim düşmanlık yüzünden dedim eğer bulup atmazsan adam değilsin bulup at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,066
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom