Vartex
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
Ne demek istediğini anlamadım.Amerika da 70 dolar ne alaka herhalde asgari öüçrete böldünüz
Ne demek istediğini anlamadım.Amerika da 70 dolar ne alaka herhalde asgari öüçrete böldünüz
Arkadaş Amerikada 70 dolarlık Kaç Oyun Alındığını Türkiyede Kaç Oyun Alındığını kıyaslamışBuna baktıklarını düşünüyorum yoksa çıkardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amerika da 70 dolar ne alaka herhalde asgari öüçrete böldünüz
Bundan sonra PS tarafında da çok bir şey beklemiyorum ben. Konsol fiyatları, oyun fiyatları işi iyice çıkmaza sokuyor.Hocam PC Tarafında Satın alanlar PS Tarafına Göre Düşük Olsa da PS Tarafında gene alan var. O Yüzden Uncharted Gibi Oyunlara Türkçe Dil Desteği var.
Bir çok neden olabilir hepsini tek tek anlatamam ama en basiti teknisyen hem yazlım dili bilip hemde çok rahat Türkçe ve İngilizce konuşan çalışanları yoktur bence Türkiyede bu değerle sahip kişiler az çıkıyor veya Türk oyuncu kitlesi Türkiyede oyuncular bildikleri birkaç oyun var daha ötesine geçemiyorlar Csgo Valorant League of legends Pugb Mobile çoğu kişi bu oyunları oynuyor ondan başka oyunda girmiyor sen hangi aaa oyunda Türk topluluğu ile karşılaştın acaba evet Türkiye de oyuncu topluluğu fazla ama hep aynı sıradan oyunları oynuyorlar oyun firmaları da ona göre Türkçe arayüz altyazı yapıyorSence nedir peki söyler misin?
7500 tl + oyunbaşı 500-700 arası değişiyor pahalıBundan sonra PS tarafında da çok bir şey beklemiyorum ben. Konsol fiyatları, oyun fiyatları işi iyice çıkmaza sokuyor.
Rdr 2 , Cod, Bf Kitlesi Ülkede Fazla AslındaBir çok neden olabilir hepsini tek tek anlatamam ama en basiti teknisyen hem yazlım dili bilip hemde çok rahat Türkçe ve İngilizce konuşan çalışanları yoktur bence Türkiyede bu değerle sahip kişiler az çıkıyor veya Türk oyuncu kitlesi Türkiyede oyuncular bildikleri birkaç oyun var daha ötesine geçemiyorlar Csgo Valorant League of legends Pugb Mobile çoğu kişi bu oyunları oynuyor ondan başka oyunda girmiyor sen hangi aaa oyunda Türk topluluğu ile karşılaştın acaba evet Türkiye de oyuncu topluluğu fazla ama hep aynı sıradan oyunları oynuyorlar oyun firmaları da ona göre Türkçe arayüz altyazı yapıyor
Yok be abi senin gibi orta daoğu planları yapmadım sadece masamdaydımEvde masanda oturup forumda tartışırken mi çözdün bunu?
Büyük şirketlerin oyuna kasıtlı olarak Türkçe eklemediğini, düşmanlık yüzünden bunu yaptıklarını diyorum. Bunu evde masanda otururken mi çözdün?
Onlar her ülkede fazlaRdr 2 , Cod, Bf Kitlesi Ülkede Fazla Aslında
Hocam Devlet Ambargolarından da kaynaklı olabilir. Mesela Avrupa Birliği İle Aramız İyi Değil. Volkswagen Türkiyeye yatırım Yapacağı zaman Avrupa Birliğinden Tepki Gelmişti. Sonra Yatırımdan VazgeçilmiştiBüyük şirketlerin oyuna kasıtlı olarak Türkçe eklemediğini, düşmanlık yüzünden bunu yaptıklarını diyorum. Bunu evde masanda otururken mi çözdün?
Bence kahvehanede amcalarla bereber amerika bizi kıskanıor derken bulduBüyük şirketlerin oyuna kasıtlı olarak Türkçe eklemediğini, düşmanlık yüzünden bunu yaptıklarını diyorum. Bunu evde masanda otururken mi çözdün?
Bu da olabilirBence kahvehanede amcalarla bereber amerika bizi kıskanıor yiğenim derken buldu
Lan s***k bak bütün mesajlarıma ne zaman kasıtlı olarak Türkçe eklemedi dedim düşmanlık yüzünden dedim eğer bulup atmazsan adam değilsin bulup atBüyük şirketlerin oyuna kasıtlı olarak Türkçe eklemediğini, düşmanlık yüzünden bunu yaptıklarını diyorum. Bunu evde masanda otururken mi çözdün?