stok fanlardaki macunlar çok iyi değil diye biliyorum yanlış bilmiyorsam macunu yenilerseniz düzelme ihtimali varpcyi 9 ay once aldım yani hiç değiştirmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitor kaynaklı bişey degil oyun normal oynuyorum bazen 3 4 saat gecince oluyor pcyi yeniden baslatınca duzeliyor
bugun yaptım fakat cok detaylı degilO işlemcinin o kadar ısınması imkansız. Son zamanlarda kasada temizlik yaptın mı?
Donduğu için mi temizlik yaptın, yoksa yaptıktan sonra mı donmaya başladı? Daha önce temizlik yaptın mı?bugun yaptım fakat cok detaylı degil
ama yinede okadar pis degil kasa
kanka monitör hz kontrol etsene bi arka tuşa bastığında gözükücek bi bakbugun yaptım fakat cok detaylı degil
ama yinede okadar pis degil kasa
daha once bu donmadan 2 3 defa yasamıstım kapa ac yapınca duzelmişti cok umursamamıstım fakat bu temizligi dondugu icin yapmadımDonduğu için mi temizlik yaptın, yoksa yaptıktan sonra mı donmaya başladı? Daha önce temizlik yaptın mı?
165 hzkanka monitör hz kontrol etsene bi arka tuşa bastığında gözükücek bi bak
oyunda kaç fps alıyorsundaha once bu donmadan 2 3 defa yasamıstım kapa ac yapınca duzelmişti cok umursamamıstım fakat bu temizligi dondugu icin yapmadım
165 hz
fpsyi 60 a sabitleyip denermisindaha once bu donmadan 2 3 defa yasamıstım kapa ac yapınca duzelmişti cok umursamamıstım fakat bu temizligi dondugu icin yapmadım
165 hz
80 90 arası farcry 5 oyununda fakat diger tum oyunlarda da yasanıyor bu durumoyunda kaç fps alıyorsun
denedim fakat degişen bişey yokoyunda kaç fps alıyorsun
fpsyi 60 a sabitleyip denermisin
öyle değil mesela arkada tuşlar olur onlardan birince tıklayınca genelde en üstteki olur hz bilgisi 1920x1080 giriş seçimi falan olur kasmaya başlayınca ordan konteol et g sync açıksa hz düşer sıcaklıktandaha once bu donmadan 2 3 defa yasamıstım kapa ac yapınca duzelmişti cok umursamamıstım fakat bu temizligi dondugu icin yapmadım
165 hz
bu yüzden kasma hissiyatı verir aynı sorunu yaşadım ben deöyle değil mesela arkada tuşlar olur onlardan birince tıklayınca genelde en üstteki olur hz bilgisi 1920x1080 giriş seçimi falan olur kasmaya başlayınca ordan konteol et g sync açıksa hz düşer sıcaklıktan
tamam ordan baktım 1920x1080 165 hz yazıyor gysnc ozelligi sanırım yokmonitorde freesync kapalıöyle değil mesela arkada tuşlar olur onlardan birince tıklayınca genelde en üstteki olur hz bilgisi 1920x1080 giriş seçimi falan olur kasmaya başlayınca ordan konteol et g sync açıksa hz düşer sıcaklıktan
ryzen 5 5500 için fazla ryzen 9 7900x3d falan gibi işlemcilerde normal sayılabilir 90 da kendini kapatıyortamam ordan baktım 1920x1080 165 hz yazıyor gysnc ozelligi sanırım yokmonitorde freesync kapalı
81derece işlemci sıcaklıgı cok mu fazla sizce yoksa endişelenmeme gerek yok mu