İsimsizKaplan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,112
10 tl lik oyunu alıp 1.5 saatte bitirip iade edersem param gelir demi,mantıken gelmesi lazım pratikte nasıl olur o iş
ayıp.10 TL lik oyunu alıp 1.5 saatte bitirip iade edersem param gelir demi,mantıken gelmesi lazım pratikte nasıl olur o iş
1-1.5 saatte biter zaten 2 saat tam olunca iade edilmiyor diye biliyorum doğru değilmi2 saati geçirme yeter bende yaptım iade ettim para geldi
iade ediliyor sorun yok ama kart istiyorsan kartlar 2 saatten sonra düşüyor .10 TL lik oyunu alıp 1.5 saatte bitirip iade edersem param gelir demi,mantıken gelmesi lazım pratikte nasıl olur o iş
Ben o fiyatlarda olan oyunları alıp yükleyip iade ediyorum iade ettikten sonra hala oynanabilir oluyor.10 TL lik oyunu alıp 1.5 saatte bitirip iade edersem param gelir demi,mantıken gelmesi lazım pratikte nasıl olur o iş
benden daha uyanık birisi,bi çay içelimmi ? şaka bir yana öyle olmuyor oBen o fiyatlarda olan oyunları alıp yükleyip iade ediyorum iade ettikten sonra hala oynanabilir oluyor.
Ucuz oyunların çoğunda oluyor mesela geçen oyun yapma oyunu almıştım onda çalışmıştı bu yöntem.benden daha uyanık birisi,bi çay içelimmi ? şaka bir yana öyle olmuyor o
Doğru değil.1-1.5 saatte biter zaten 2 saat tam olunca iade edilmiyor diye biliyorum doğru değilmi
Yeni mi iade ettin, eskiden mi?Doğru değil.
2.7 saat oynadığım bir oyunu iade ettim ben. İstisnalar oluyor.