Neler Yeni

Oyunum için fikrinize ihtiyacım var

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Arkadaşlar, oyunum 1-2 ay içinde satışa sunulacak. Yaklaşık olarak 7 aydan beri üzerinde çalıştığım oyun bitmeye iyice yaklaştı. Oyun çıktıktan sonra da oyuncuların fikirleri üzerine bir iki geliştirme-değiştirme yapacağım.

Ama şuan adeta bir fikir kıtlığı yaşıyorum. Oyunda sizin hiç beklemediğiniz şeyler ile etkilişime geçirmek istiyorum ve oyunda zıp zıp zıplayan tavşanla da bir etkilişime geçebileceksiniz, konuşarak. Bununla ilgili herhangi bir fikriniz var mı?

Bahsettiğim şeye örnek:
TextBunny.png

Tavşanın çizimi, kusursuz bi şekilde zıplayabiliyor bile o kadar üst düzey.
TavsanBuyuk.png

(oyunda daha tatlı duruyor yahu)

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Elinize sağlık, başarılarınızın devamını dilerim. Eğer bize de sunmak isterseniz belki yorumlarımızı paylaşabiliriz.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Oyun sadece ingilizce mi olacak yoksa Türkçe de ekleyecek misin?

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
tavşanı beyaz yada gri yap

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
oyunu çıkardığında bu mesajı da hatırlatarak çıkardım dersen oyuna bakmak isterim yoksa muhtemelen bakmış olmak için bakıp geçerim kendimi biliyorum.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
tavşan pembe beyaz daha tatlı olmaz mı?
Knk tavsani yesil yapma bence
tavşanı beyaz yada gri yap

Benim hatam, oyun full yeşil renkler üzerine kurulu (tabi düşmanlar vs. farklı renklerde). Açıkçası insanlarda retro ve nostaji hissini canlandırıyor (-muş, yani oyunu denettiğim insanlar öyle dedi.) olduğu için hoşuma gitti ve devam ettim. Bütün gün oynadığımız oyunlardan farklı olsun istedim bu açıdan.

Oyun içinden bazı görüntüler, oyunda daha farklı gözükebilir tabi bunlar konsept gibi daha çok.
Ek Açıklama 2020-06-15 212702.png

Tavşan oyunda böyle gözüküyor, zıplayınca falan bana çok tatlı geliyor bana sesiyle vs.:
XAdsız.png

Oyun sadece ingilizce mi olacak yoksa Türkçe de ekleyecek misin?
Oyun hem İngilizce hem de Türkçe olarak çıkacak, ilk çıktığı dönemde menu ve oyun içi görseller İngilizce olacak ama anlaması zor şeyler değiller ve belki zamanla onları da Türkçe yaparım. Oyun içindeki bütün textler Türkçe ve İngilizce olacak, eğer çevirecek başka arkadaşlar da bulursam diğer dillere de çevirmekten zevk alırım.

Dipnot: Görselleri pek hoşuna gitmemiş olan arkadaşlar olabilir, bir kişi oynadıkça gözünün alıştığını ve zamanla sevdiğini söylemişti oyunu test edenlerden. Ayrıca oyunu test ettirdiğim (tamamen rastgele kişilerden) 15+ kişiden gelen puanlara göre ortalama 10 üzerinden 7'nin üstünde bir oyun gibi duruyor. Umarım beğenirsiniz :)

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Tavşanı sarı yap,Benim tavşanım sarı çok şirin olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim hatam, oyun full yeşil renkler üzerine kurulu (tabi düşmanlar vs. farklı renklerde). Açıkçası insanlarda retro ve nostaji hissini canlandırıyor (-muş, yani oyunu denettiğim rastgele insanlar öyle dedi.) olduğu için hoşuma gitti ve devam ettim. Bütün gün oynadığımız oyunlardan farklı olsun istedim bu açıdan.

Oyun içinden bazı görüntüler, oyunda daha farklı gözükebilir tabi bunlar konsept gibi daha çok.
Alıntıyı görüntüle
Tavşan oyunda böyle gözüküyor, zıplayınca falan bana çok tatlı geliyor sesiyle vs.:
Alıntıyı görüntüle

Oyun hem İngilizce hem de Türkçe olarak çıkacak, ilk çıktığı dönemde menu ve oyun içi görseller İngilizce olacak ama anlaması zor şeyler değiller ve belki zamanla onları da Türkçe yaparım. Oyun içindeki bütün textler Türkçe ve İngilizce olacak, eğer çevirecek başka arkadaşlar da bulursam diğer dillere de çevirmekten zevk alırım.

Dipnot: Görselleri pek hoşuna gitmemiş olan arkadaşlar olabilir, bir kişi oynadıkça gözünün alıştığını ve zamanla sevdiğini söylemişti oyunu test edenlerden. Ayrıca oyunu test ettirdiğim (tamamen rastgele kişilerden) 15+ kişiden gelen puanlara göre ortalama 10 üzerinden 7'nin üstünde bir oyun gibi duruyor. Umarım beğenirsiniz :)
Ben sevdim görselleri,çok tatlı

asidavsan123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
kamil önal
Arkadaşlar, oyunum 1-2 ay içinde satışa sunulacak. Yaklaşık olarak 7 aydan beri üzerinde çalıştığım oyun bitmeye iyice yaklaştı. Oyun çıktıktan sonra da oyuncuların fikirleri üzerine bir iki geliştirme-değiştirme yapacağım.

Ama şuan adeta bir fikir kıtlığı yaşıyorum. Oyunda sizin hiç beklemediğiniz şeyler ile etkilişime geçirmek istiyorum ve oyunda zıp zıp zıplayan tavşanla da bir etkilişime geçebileceksiniz, konuşarak. Bununla ilgili herhangi bir fikriniz var mı?

Bahsettiğim şeye örnek:
Alıntıyı görüntüle
Tavşanın çizimi, kusursuz bi şekilde zıplayabiliyor bile o kadar üst düzey.
Alıntıyı görüntüle
(oyunda daha tatlı duruyor yahu)
Mesela kendi kendine konuşan canlı,cansıs varlıklar yapabilirsin.
Örn:Ağacın ne kadar yağmur yağmadığından yakınması.Ona su verince ödül vs vermesi,başarı kazanmak vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,157
Üyeler
167,620
Son üye
AnnTi
Top Bottom